دانشمندان معتقدند، شکر زیادی که درخوراکی های شیرین به کار رفته به چند طریق ممکن است باعث ابتلا به سرطان شود.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران،مواد قندی و شیرین ترشح هورمون استروژن را هم افزایش می‌دهد که این عامل هم در رشد هورمون‌های سرطانی نقش زیادی دارد. زنانی که ۲ یا ۳بار در هفته بیسکویت می‌خورند با احتمال ۳۳ درصد بیشتر از دیگران ممکن است به سرطان  دچار شوند. اگر فردی بیش از ۳ بار در هفته از این خوراکی‌ها استفاده کند این خطر تا ۴۲ درصد هم افزایش پیدا می‌کند.

بررسی ها نشان می دهند، مواد شیرین بر روی نورون های مغزی بدن زنان تاثیر می گذارند و باعث ایجاد اختلال در اعصاب می شوند.مواد قندی در بدن زنان سریعتر جذب می شوند و باعث چاقی و افزایش بیماری های قلبی و دیابت در آن ها می شوند.

از آنجا که بسیاری از مواد غذایی دارای مواد قندی هستند، پیروی از رژیم غذایی که عاری از این مواد باشد کار ساده‌ای نیست، ولی این امکان وجود دارد که اشکال غیرطبیعی و مضر قندها را که در مواد غذایی فرآیند شده، نوشابه‌ها، آب میوه‌جات صنعتی، دسرها و سایر مواد غذایی شیرین شده وجود دارد، در رژیم غذایی روزانه خود محدود و یا حذف نماییم.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.