وی با اشاره به این که ایران دارای شدت تابش بالاتری از میانگین شدت تابش جهانی است، افزود: بر اساس آمار 10 ساله که از طریق سازمان فضایی ناسا منتشر شده است، متوسط سالانه شدت تابش انرژی خورشیدی در شهر تهران 58.4 کیلووات ساعت بر مترمربع در روز است لذا استفاده از انرژی خورشیدی به عنوان انرژی جایگزین علاوه بر اینکه موجب کاهش مصرف منابع فسیلی میشود به گسترش فرهنگ استفاده از انرژیهای پاک و بدون مخاطرات و آلودگیهای زیست محیطی در میان شهروندان نیز کمک شایانی میکند.
رییس ستاد محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران یکی از اقدامات ستاد محیط زیست شهرداری تهران را ایجاد پارکهای انرژی عنوان کرد و افزود: پارکهای انرژی، پارکهایی موضوعی هستند که با ارائه ایدههای کاربردی و ابزار مختلف اقشار مختلف مردم را با انواع کاربردهای انرژی نو(به ویژه انرژی خورشیدی) آشنا میکنند از سوی دیگر این پارکها سعی در فرهنگسازی در خصوص استفاده از انرژی پاک و جایگزینی آن با انرژیهای فسیلی دارند.
وی با بیان این که تا کنون 7 پارک انرژی در سطح شهر تهران در مناطق 1،2،10،12،15 و 4 (پارک الغدیر) اجاد شده است افزود: از مهمترین اقدامات صورت گرفته در این بوستانها می توان به اجرای نیروگاه خورشیدی، توربین بادی کوچک مقیاس، آبگرمکن خورشیدی، اجاق و شمشادبر خورشیدی و ... اشاره کرد.
رییس ستاد محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با تاکید بر این که توسعه پارکهای انرژی در دستورکار شهرداری تهران قرار دارد افزود: در این راستا امکانسنجی، نصب و راهاندازی 5 پارک انرژی در سطح مناطق 22 گانه در سال جاری در دستور کار است.