مهیار مهین شفیعی متخصص مغز و اعصاب در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: متأسفانه الگوهای غذایی نامناسب، موجب بروز اختلالات مغزی و کاهش بازدهی مغز بسیاری از افراد جامعه شده است.
وی با اشاره به اینکه نخوردن صبحانه و پرخوری دو عامل مهم افت فعالیت مغز و کاهش قدرت ذهنی است، تصریح کرد: مصرف بیش از اندازه برخی از مواد نیز ممکن است در دراز مدت، به مغز آسیب برساند.
مهینشفیعی تأکید کرد: مصرف زیاد قند و شکر، ممکن است موجب آسیب سلولهای مغزی و اختلال در رشد مغز شود.
وی یادآور شد: در واقع استفاده بیش از اندازه مواد قندی موجب اختلال یا توقف جذب پروتئین و برخی دیگر از مواد شده و در نتیجه خطر سوء تغذیه و حتی آسیب سلولهای مغزی را افزایش میدهد.
مهینشفیعی گفت: علاوه بر مصرف زیاد قند و شکر، مصرف بیش از اندازه مواد غذایی حاوی نگهدارندهها، افزودنیها، رنگهای خوراکی و قندهای مصنوعی نیز میتواند بر عملکرد سیستم مغزی و عصبی، تأثیر منفی بر جای گذارد.
انتهای پیام/