کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: برای معالجه کک و مک می توان بعد از قرار دادن اسفناج در روغن زیتون روی صورت گذاشت.

اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: برگ اسفناج منبع غنی ویتامین آ، ب۳، ث، آهن و پتاسیم است.

وی تشریح کرد: از بین بردن ورم و درد گلو با غِرغِره آب خام یا پخته اسفناج دور از انتظار نخواهد بود.

نقشی ادامه داد: اسفناج موجب تقویت چشم و افزایش قوه بینایی در افراد می‌شود، بنابراین مصرف آن در دوران نوجوانی و میانسالی بسیار توصیه می‌شود.

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: آش اسفناج با گشنیز برای سردردهای ناشی از سوء هاضمه و اختلال دستگاه گوارشی مفید است.

وی اظهارداشت: خوردن اسفناج به صورت پخته یا بورانی در رفع تشنگی موثر است.

 نقشی تاکید کرد: اسفناج برای بیماران مبتلا به ورم مفاصل و سنگ‌های کلیه و مثانه مناسب نیست.
 
انتهای پیام/
برچسب ها: مصرف ، اسفناج ، کک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.