عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی:
حادثه نابینا شدن ۹ مریض در یک کلینیک تقصیر پزشکان نیست
اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: برگ اسفناج منبع غنی ویتامین آ، ب۳، ث، آهن و پتاسیم است.
وی تشریح کرد: از بین بردن ورم و درد گلو با غِرغِره آب خام یا پخته اسفناج دور از انتظار نخواهد بود.
نقشی ادامه داد: اسفناج موجب تقویت چشم و افزایش قوه بینایی در افراد میشود، بنابراین مصرف آن در دوران نوجوانی و میانسالی بسیار توصیه میشود.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: آش اسفناج با گشنیز برای سردردهای ناشی از سوء هاضمه و اختلال دستگاه گوارشی مفید است.
وی اظهارداشت: خوردن اسفناج به صورت پخته یا بورانی در رفع تشنگی موثر است.