گوشت برزیلی در هر کیلوگرم 1000 تومان بیش از گوشت منجمد ایرانی عرضه می‌شود.

سیدشکراله موسوی عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران افزود: متاسفانه عدم نظارت دقیق بیندو وزارتخانه  صنعت، معدن و جهاد کشاورزی باعث شده که گوشت برزیلی با برند ایرانی و قیمت بیشتر از گوشت منجمد ایرانی عرضه شود.
 
وی تصریح کرد: گوشت‌های وارداتی باید حداقل 20  الی 30 درصد کمتر از گوشت‌ ایرانی به دست مصرف کننده برسد.
 
نماینده مردم اهواز خاطرنشان کرد: با حمایت از تولیدکنندگان داخلی باید زمینه ارتقاء تولیدات و صادرات را فراهم کرد که برنامه‌ریزی دقیق و مستقیم می‌تواند راهکار حل مشکلات و کنترل واردات باشد.   
 
سید راضی نوری عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در ادامه اظهار داشت: گوشت ایرانی از لحاظ کیفیت و مرغوبیت قابل قیاس با گوشت‌های واراتی نیست.
 
وی تصریح کرد: عرضه محصولات وارداتی با برنامه‌های جعلی باعث می‌شود اعتماد مصرف‌کننده از بین برود و بر تولیدات داخلی کشور آسیب وارد شود.
 
نماینده مردم شوش اضافه کرد: نظارت ما در این زمینه می‌تواند یکی از عوامل تاثیرگذار و حائز اهمیت باشد.
 
وی تاکید کرد: محصولاتی که عرضه می‌شود باید بر اساس کمیت و کیفیت همان محصول باشد.  

انتهای پیام/

برچسب ها: گوشت ، کیفیت ، تولید ، منجمد
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار