گفتنی است، پژوهشگران مرکز کودکان مرداک در ملبورن استرالیا به تازگی دریافتهاند حساسیت غذایی میتواند از مادر به جنین انتقال یابد و بویژه رژیم غذایی ناسالم مادر میتواند بشدت بر سلامت کودک و ابتلای او به انواع حساسیتها موثر باشد.
بررسیها نشان میدهند، پژوهشگران این نتایج را با بررسی بر روی 53 هزار نوزاد در کشورهای مختلف جهان و اثرگذاری DNA آنها از نحوهی تغذیهی مادرانشان بدست آوردهاند.
در بین کشورهای مختلف جهان استرالیا رتبهی اول بروز آلرژی و حساسیت غذایی در جهان را داراست.
در این کشور اغلب کودکان به مواردی مانند سیگار، خوردن انواع فست فود، نوشابههای گازدار و قرار گرفتن در معرض آلایندههای شیمیایی را علت این موضوع معرفی کردهاند.
انتهای پیام/