سنجد قابلیت انتقال املاح معدنی را به قسمتهای مورد نیاز بدنی انسان دارد لذا در درمان و پیشگیری از "بیماری‌های استخوانی" مؤثر است.

باقر مینایی معاون پژوهشی دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران بیان داشت: سنجد می‌تواند کلسیم، آهن، منیزیم، سدیم و پتاسیم را که توسط مواد غذایی وارد بدن می‌شود به جاهای مورد نیاز انتقال داده و خود نیز دارای ترکیبات و املاح معدنی مورد نیاز بدن است. 

وی با تأکید براینکه این ماده غذایی در پیشگیری و درمان "آرتروز" مفید است افزود: نحوه استفاده از سنجد بسیار مهم است و افراد میانسال و پیر برای جلوگیری از ییوست باید آن را به همراه شیر مصرف کنند. 

وی با بیان اینکه سنجد در مناطق مختلف ارتفاعات و یا باغ‌ها رشد می‌کند تصریح کرد: هر قدر سنجدی که مورد استفاده قرار می‌گیرد خشک‌تر باشد اثرش بر روی بدن بیشتر است. 


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار