محمدجواد حسین زاده متخصص تغذیه، در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: میزان قابل ملاحظهای آب در بدن وجود دارد و منظور از آن بین سلولهای بدن است. همچنین میزان این آب بین سلولی در بافت چربی، کمتر از بافت عضلانی است که اهمیت این مسئله در زمان کاهش وزن در افراد است.
این متخصص تغذیه ادامه داد: آنچه که در مسائل مربوط به کاهش وزن مد نظر است از دست رفتن بافت چربی است نه آب بدن که در اکثر موارد در افراد با استفاده از رژیمهای خودسرانه و غیر کارشناسانه، این آب بدن است که از دست می رود نه بافت چربی.
وی بالا بودن درصد عضله بدن را بسیار با اهمیت و مطلوب دانست و گفت: بافت عضلانی، آب بیشتری در خود حفظ میکند ولی این بدان معنی نیست که هر چه مصرف آب بیشتر شود به تشکیل بافت عضلانی کمک می کند چرا که آب اضافی بدن در یک فرد سالم طبق فرآیندی به نام هموستازی دفع می شود.
حسین زاده در پایان گفت: هر چند بین دو صد چربی بدن و آب بدن رابطه عکس وجود دارد ولی نمی توان به این نتیجه کلی رسید که با مصرف بیشتر آب، سوخت و ساز چربی بالا میرود و چربی اضافه دفع میشود و برای رسیدن به این نتیجه هنوز نیاز به تحقیقات زیادی است.
انتهای پیام/