برخی از مواد غذایی می‌توانند اثراتی خطرناک بر یکی از حواس پنج‌گانه بدن داشته باشند.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ کارشناسان غذایی اعتقاد دارند خوردن مواد غذایی فاقد ارزش غذایی می‌تواند سبب نابودی حس بویایی در بدن افراد شود.

گفتنی است، پژوهشگران اعتقاد دارند یک رابطه‌ی مستقیم بین رژیم غذایی حاوی هیدروکربن بالا با تغییرات ساختاری در سیستم بینی بدن وجود دارد.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، پژوهشگران این نتایج را با بررسی بر روی حس بویایی موش‌ها بعد از داشتن یک رژیم غذایی حاوی کربوهیدرات بالا بدست آورده‌اند.

پژوهشگران دانشگاه ایالتی فلوریدا این نتایج را در مجله‌‌ی علوم اعصاب به چاپ رسانده‌اند.
پژوهشگران اعتقاد دارند خوردن غذاهای پرچرب و شیرین می‌تواند بر روی توانایی حس بویایی اثر بگذارد و آن را تخریب نماید.

در حال حاضر بر اساس تحقیقات صورت گرفته بیش از دو سوم بزرگسالان در ایالت متحده دچار اضافه وزن شدید هستند و پژوهشگران با بررسی بر روی "سلول‌های عصبی بینی" آنها دریافته‌اند تنها حدود 50 درصد از سلول‌های بینی آنها کار می‌کند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.