فلسفه روزه‌داری استراحت دستگاه گوارش است تا بدن ذخایر طول سال را به مصرف برساند.

دکتر خدیجه رحمانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران تصریح کرد: تعادل در رژیم غذایی در تمام ایام سال ضروری است و پس از ماه مبارک رمضان نیز افراد باید دقت بیشتری در مصرف مواد غذایی برای جلوگیری از افزایش وزن داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه پس از ماه رمضان هرسه وعده غذایی باید به مصرف برسد، اذعان داشت: مصرف انواع میوه در بین وعده های غذایی به افراد توصیه می شود و چنانچه افراد در ایام ماه رمضان رعایت حذف یک وعده را داشته باشند، طبق مطالعات علمی باید بین نیم تا 6 کیو کاهش وزن را در آنها مشاهده کرد.

به گفته این متخصص تغذیه، افراد نباید زیادتر از نیاز بدن مواد غذایی دریافت کنند تا افزایش وزن نداشته و طبق دستورات اسلامی تا گرسنه نشده اند غذا نخورده و قبل از سیر شدن دست از غذا بکشند.



انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار