به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران سنندج، تمیمی گفت: روغن پالم یا نخل نوعی روغن گیاهی است که از میوه نخل روغنی استخراج می شود و دارای 50 درصد اسید چرب اشباع، اسید پالمتیک و اسید استئاریک می باشد که مصرف آن احتمال ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را افزایش می دهد.وی افزود: در حال حاضر در کشور 300 نوع فرآورده لبنی تولید می شود که در هشت نوع آن استفاده از چربی گیاهی مجاز و در سایر فرآورده های لبنی استفاده از چربی گیاهی غیر مجاز است.معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کردستان در پایان بیان کرد: متاسفانه به دلیل ارزان بودن روغن های گیاهی به ویژه روغن پالم گیاهی در تولید فرآورده های پر چرب لبنی، چربی طبیعی شیر استخراج شده و چربی گیاهی جایگزین آن می شود که تخلف محسوب می شود.
انتهای پیام/ش/ن