معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کردستان از تشدید بازرسی های این معاونت از کلیه کارخانجات تولید لبنیات استان خبر داد و گفت: با متخلفین استفاده از روغن پالم در تولیدات لبنی برخورد قانونی خواهد شد.

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران سنندج، تمیمی گفت: روغن پالم یا نخل نوعی روغن گیاهی است که از میوه نخل روغنی استخراج می شود و دارای 50 درصد اسید چرب اشباع، اسید پالمتیک و اسید استئاریک می باشد که  مصرف آن احتمال ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را افزایش می دهد.وی افزود: در حال حاضر در کشور 300 نوع فرآورده لبنی تولید می شود که در هشت نوع آن استفاده از چربی گیاهی  مجاز و در سایر فرآورده های لبنی استفاده از چربی گیاهی غیر مجاز است.معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کردستان در پایان بیان کرد: متاسفانه به دلیل ارزان بودن روغن های گیاهی به ویژه روغن پالم گیاهی در تولید فرآورده های پر چرب لبنی، چربی طبیعی شیر استخراج شده و چربی گیاهی جایگزین آن می شود که تخلف محسوب می شود.
انتهای پیام/ش/ن

برچسب ها: روغن ، لبنی ، قانون
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
شاهین
۱۹:۲۲ ۲۱ مرداد ۱۳۹۳
ضمن تقدیر و تشکر از وزارت محترم بهداشت . سوال بنده از صنایع شیر ایران که این روزها از کوره به در رفته این است که این روغن هایی که وارد کشور میشده تماما در یک شرکت متخلف استفاده میشده یا نه ؟ چرا وقتی که شیر پگاه بزرگترین شرکت لبنی هست واسه تخلفی که انجام شده اینقدر ناراحته ؟ حالا شما روغن پالم مصرف نمی کنید ولی آب که به شیر می بندید خیر سرتون . نکنه اونم تقصیر وزیره ؟ بهر حال دست وزیر شجاعمون درد نکنه .