وصیت‌نامه امام(ره)، چراغ راه آیندگان/63

قدرت‌های بزرگ جهانخوار به ستمگری ملت خود پرداخته‌ و ملت‌ها را عقب مانده و مصرفی بار آوردند

بتدریج پای قدرت‌های بزرگ جهانخوار به همه كشورهای اسلامی و سایر كشورهای كوچك باز شده است، مشاهده كردیم یا تاریخ‌های صحیح برای ما بازگو كردند كه هیچ ‌یك از دوَلت‌های حاكم بر این كشورها در فكر آزادی، استقلال و رفاه ملت‌های خود نبوده و نیستند.

به گزارش حوزه احزاب باشگاه خبرنگاران، در تاریخ 1368.03.15 یک روز پس از ارتحال حضرت امام خمینى(ره)، متن وصیتنامه، حسب‌الامر ایشان به وسیله رهبر معظم انقلاب اسلامى حضرت آیت‌الله خامنه‏‌اى در مجلس خبرگان براى نخستین بار مفتوح و قرائت گردید.

گزارش کامل این جلسه از طریق رسانه‏‌هاى گروهى پخش شد و متن دستخط وصیتنامه نیز در اختیار امت اسلامى قرار گرفت. 

وصیتنامه امام خمینى(ره) چشمه حکمتى است که از دل مصفا و الهى آن حضرت جوشیده و بر قلم مبارکش جارى گردیده تا حجّتى دیگر بر تبیین سیره عملى آن بزرگوار باشد و راه را پیشاپیش، بر همه شبهات و تردیدها و القائات خنّاسان مسدود کند.

امام خمینى(ره) نگارش وصیتنامه سیاسى و الهى خویش را که در حقیقت پیام جاوید و خلاصه همه وصایا و پیام هاى زندگى ایشان است- در تاریخ 26 بهمن 1361 به پایان رسانده و نسخه‌اى از آن را طى پیامى به تاریخ 22 تیر 1362 نزد خبرگان اولین دوره مجلس خبرگان رهبرى به امانت سپردند.

متن کامل وصیتنامه امام خمینى(ره)، به عنوان پیام جاودانه ایشان در جلد پایانى صحیفه امام(به عنوان آخرین سند) درج شده است.

باتوجه به اهمیت موضوعی این وصیتنامه، علاقه مندان به خواندن وصایای امام(ره) می‌توانند هر روز راس ساعت 6 صبح با مراجعه به سایت باشگاه خبرنگاران، یک مورد از تاکیدات رهبر کبیر انقلاب اسلامی را مطالعه کنند.


وصیت به همه مسلمانان و مستضعفان جهان

وصیت من به همه مسلمانان و مستضعفان جهان این است كه شماها نباید بنشینید و منتظر آن باشید كه حكام و دست اندركاران كشورتان یا قدرت‌های خارجی بیایند و برای شما استقلال و آزادی را تحفه بیاورند. ما و شماها لااقل در این صد سال اخیر، كه بتدریج پای قدرت‌های بزرگ جهانخوار به همه كشورهای اسلامی و سایر كشورهای كوچك باز شده است، مشاهده كردیم یا تاریخ‌های صحیح برای ما بازگو كردند كه هیچ ‌یك از دوَل حاكم بر این كشورها در فكر آزادی و استقلال و رفاه ملت‌های خود نبوده و نیستند؛  بلكه اكثریت قریب به اتفاق آنان یا خود به ستمگری و اختناق ملت خود پرداخته و هر چه كرده‌اند برای منافع شخصی یا گروهی نموده؛ یا برای رفاه قشر مرفه و بالانشین بوده و طبقات مظلوم كوخ و كپرنشین از همه مواهب زندگی حتی مثل آب و نان و قوت لایموت محروم بوده، و آن بدبختان را برای منافع قشر مرفه و عیاش به كار گرفته‌اند و یا آنكه دست نشاندگان قدرت‌های بزرگ بوده‌اند كه برای وابسته كردن كشورها و ملت‌ها هر چه  توان داشته‌اند به كار گرفته و با حیله‌های مختلف كشورها را بازاری برای شرق و غرب درست كرده و منافع آنان را تأمین نموده‌اند و ملت‌ها را عقب مانده و مصرفی بار آوردند و اكنون نیز با این نقشه در حركتند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار