تاکنون درخواست عرضه 33 گواهی ثبت اختراع، یک گواهی ثبت علامت تجاری و یک طرح صنعتی از طریق بازار فرابورس ایران ارائه شده که این درخواست ها در حوزه های گوناگونی از جمله پزشکی، صنایع غذایی، IT، صنعت ساختمان، الکترونیک و غیره هستند و پس از طی مراحل لازم اطلاعات جدیدتری از این درخواست ها ارائه خواهیم داد.

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه(سنا)، امیر هامونی راه اندازی بازار دارایی فکری را یکی از اقدامات عملی برای افزایش توان ثروت آفرینی کشور به عنوان یکی دیگر از اولویت های راهبردی سازمان بورس عنوان و خاطر نشان کرد: اوراق بهادارسازی انواع اختراعات، طرح های نوآورانه، برندها و غیره در بازار دارایی فکری از یک سو منجر به تامین مالی مخترعان و صاحبان فکر و اندیشه خواهد شد و از سوی دیگر بخش صنعت کشور را از ظرفیت های متمرکز شده در فضای علم و دانشگاهی بهره مند خواهد کرد.



** انتشار سند راهبردی سازمان بورس

هامونی با اشاره به انتشار سند راهبردی سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: انتشار این سند راهبردی نه تنها نقشه راه بازار سرمایه کشور را ترسیم کرده بلکه معیاری کمّی را در اختیار افکار عمومی، سازمان ها و نهادها قرار داده است تا به خوبی بتوانند عملکرد بورس ها را مورد سنجش و ارزیابی قرار دهند.

وی تامین مالی پایدار دولت و کاهش اتکای بودجه دولت به درآمد نفتی را به عنوان یکی از مهمترین اولویت های سند راهبردی سازمان بورس عنوان کرد و افزود: در این سند انتشار اوراق خزانه اسلامی در کنار انتشار اوراق مشارکت از جمله ماموریت های فرابورس در همین راستا عنوان شده که برای تحقق آن بیش از همه به همکاری معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور و خزانه داری کل نیازمندیم.

هامونی راه اندازی صندوق های پروژه را از اهداف مهم فرابورس در سال 93 عنوان و خاطر نشان کرد: صندوق های پروژه که ابزار جدیدی در بازار سرمایه کشور خواهند بود، قابلیت های منحصر به فردی دارند و می توانند گام موثری در راستای تامین مالی پروژه های توسعه ای دولت باشند.

هامونی توسعه ضریب نفوذ بازار سرمایه را که یکی دیگر از اولویت های راهبردی سازمان بورس است، نیازمند گسترش بازارها و طراحی ابزارهای نوین مالی دانست و یادآور شد: فرابورس ایران تاکنون با راه اندازی بازار دارایی فکری، افتتاح تابلوی ETF، بازار اوراق تسهیلات مسکن و غیره در این زمینه پیشگام بوده است.

وی با بیان اینکه بازار ابزارهای نوین مالی در فرابورس ایران فضای مناسبی برای تحقق جذب سلیقه های مختلف به بازار سرمایه را فراهم آورده، خاطرنشان ساخت: پیشگامی فرابورس در بازار سرمایه با طرح هایی که در دست اجرا داریم همچنان تداوم خواهد یافت و ابزارهای جدیدی که از طریق بازار فرابورس ارائه خواهند شد، ضریب نفوذ بازار سرمایه را افزایش می دهد.

به گفته مدیرعامل فرابورس ایران یکی از محورهای دیگر سند راهبردی سازمان بورس، افزایش تعداد شرکت های پذیرفته شده و در نتیجه افزایش ثابت ارزش بازار اوراق بهادار متشکل از تولید ناخالص داخلی در فرابورس است که در همین راستا 100 شرکت مراحل مختلف پذیرش را پشت سر می گذارند.

هامونی در پایان با بیان اینکه استراتژی یک موضع است، آن را وسیله ای برای مشخص کردن جایگاه یک سازمان در محیط دانست و ابراز امیدواری کرد سند اقدامات راهبردی سازمان بورس و اوراق بهادار جایگاه بازار سرمایه را در تحقق برنامه کلان دولت برای خروج غیر تورمی از رکود اقتصادی بیش از گذشته نمایان کند.


انتهای پیام/
برچسب ها: بورس ، نفتی ، دولت ، اوراق
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار