برخی از مواد غذایی مادی آنتی اکسیدان هستند که می‌توانند از تجمع چربی در عروق پیشگیری کنند.

دکتر حمید عبدی متخصص تغذیه و رئیس بیمارستان دکتر شیخ مشهد در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران  با اشاره به خوراکی‌های مدافع قلب گفت: عدم تحرک، چاقی، دیابت، ژنتیک، استرس، غذاهای چرب، سیگار و فشار خون از عوامل تجمع چربی در عروق خونی و تنگ تر شدن آنها و در نهایت منجر به سکته قلبی می‌شود. 

وی در ادامه گفت: خوراکی‌هایی که مادی آنتی اکسیدان هستند از تجمع چربی عروق قلبی جلوگیری می‌کنند، از جمله سیب که علاوه بر وجود آنتی اکسیدان سرشار از فیبر است و باعث پیشگیری از بروز بیماری‌های قلبی و تجمع چربی‌ها در عروق و شریان‌ها می‌شود. 

این متخصص تغذیه تصریح کرد: بادام به دلیل وجود املاح معدنی از جمله (ویتامین E، پتاسیم و منیزیم) و چای سبز به دلیل اینکه خون را رفیق می‌کند موجب عبور از مجرای تنگ می‌شود، همچنین انجیر که علاوه بر فیبر فراوان سرشار از پتاسیم بوده و در کاهش فشارخون بالا نقش بسزایی را ایفا می‌کند. 

وی در پایان یادآور شد: زرشک و آلبالو با کاهش فشار خون از بروز سکته‌های قلبی جلوگیری می‌کند، چرا که یکی از احتمالات بروز سکته‌های قلبی ناشی از فشار خون بالا است. 


انتهای پیام / 

برچسب ها: سلامت ، قلب ، فیبر ، میوه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار