گفتنی است، براساس جدیدترین پژوهشها مصرف دو روز پسته در طول روز به میزان کم می تواند سبب کاهش فشار خون در مبتلایان به دیابت شود.
بررسیها نشان می دهند، براساس تحقیقات صورت گرفته توسط پژوهشگران دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا در پسته مواد مغذی مانند فیبر، پتاسیم و آنتی اکسیدان وجود دارد که میتواند به سلامت قلب دیابتیها کمک کند.
پژوهشگران تاثیر مصرف پسته را بر قلب دیابتیها را تنها پس از 4 هفته از انجام این آزمایش به دست آوردهاند.
پژوهشگران اعتقاد دارند، مصرف پسته سبب افزایش فعالیت اعصاب پاراسمپاتیک می شود که فعالیت این عصب مانع از بروز آسیب به عروق خونی در بیماران دیابتی میشود.
پزشکان در عین حال توصیه می کنند افراد از پسته به صورت خام، تازه و غیر بو داده و حاوی نمک استفاده نمایند تا از مزایای آن به صورت کامل بهرهمند شوند.
انتهای پیام/