به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، نمک زیاد، کلسیم را از استخوان ها می گیرد و باعث دفع آن از ادرار می شود. به همین دلیل باعث نازک شدن استخوان می شود از این رو مادران باردار به دلیل حساسیت هایی که در این دوران در استخوان هایشان وجود دارد باید مصرف آن را قطع و یا محدود کنند.
مصرف نمک در دوران بارداری موجب کند شدن رشد جنین می شود و از هوش و استعداد او در بزرگسالی می کاهد.
بررسی ها نشان می دهند، نمک موجب احتباس آب در بدن زنان باردار می شود در نتیجه باعث چاقی و ورم آن ها می شود. بسیاری از خانم هایی که دچار ورم قوزک پا، ادم و تنگ شدن انگشتر در دستشان هستند، با کاهش مصرف نمک در غذای خود، ورم آنها بسیار کاهش می یابد.
گفتنی است؛ زنان باردار بایداز خوردن غذا هاي شور پرهيز كنيد زيرا نمك بعد از آن كه وارد خون شد از راه كليه ها دفع مي شود و چون هنگام بارداري دفع نمك به راحتي صورت نمي گيرد مقدار زيادي از آن در بافت هاي گوناگون بدن جمع مي شود و آب را به خود مي گيرد و بدين ترتيب باعث مي شود قسمت هاي مختلف بدن ورم كنند.
انتهای پیام/