محمدتقی انوشه متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: سفید شدن مو به دلیل تغییرات رنگدانهای اتفاق میافتد و جدا از وراثت و ژنتیک، استرس نیز در بروز آن نقش دارد.
وی ادامه داد: معمولا مواد غذایی حاوی ویتامینهای گروه B از جمله ویتامینهایB1،B2،B5 بیشتر در میوه و سبزیجات یافت میشوند که به کاهش و جلوگیری از سفید شدن موها کمک میکنند.
همچنین مواد غذایی حاوی فیبر نیز در روند کاهش سفیدی تأثیرگذار هستند.
وی تصریح کرد: از مواد غذایی حاوی فیبر میتوان به شلتوک برنج(سبوس برنج) اشاره کرد. شلتوک برنج از پوست کندن و دم کردن برنج حاصل میشود. شخصی که با سفیدی مو مواجه است میتواند روزانه 2 الی 3 فنجان از این دمنوش را مصرف کند چرا که شلتوک برنج علاوه بر جلوگیری از سفیدی مو به کاهش ریزش مو نیز کمک میکند.
وی خاطرنشان کرد: مخمر آب جو که به صورت دارو در بازار عرضه میشود در پیشگیری از سفیدی مو بی تأثیر نیست.
سالمون ضامن شفافیت و درخشندگی موها
وی اذعان داشت: شامپوهایی که در آنها ویتامین B5 موجود باشد، روند سفیدی مو را کندتر میکند.همچنین استفاده از ماهی سالمون به دلیل وجود ماده سلنیوم، با تنظیم تولید هورمون و مبارزه با رادیکالهای آزاد، به شفافیت و درخشش مو کمک مؤثری کرده و از سفید شدن زود هنگام مو پیشگیری میکند.
انتهای پیام/