غفور عبداللّهی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: با توجه به ارزش بالای این ماده غذایی، توجه به بازرسی بهداشتی آن لازم و ضروری است.
وی تشریح کرد: ع فساد تخم مرغ در درجه اول مربوط به نواقص احتمالی موجود در تخم مرغ تازه است. عبداللّهی ادامه داد: میزان کاهش وزن تخم مرغ به رطوبت محل نگهداری و درجه حرارت آن بستگی دارد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی از شرایط کاهش وزن تخم مرغ گفت و یادآور شد: تخم مرغ در طول نگهداری مقداری از رطوبت خود را از دست می دهد و در نتیجه وزن تخم مرغ کاهش می یابد.
وی افزود: پوسته خارجی ترین قسمت تخم مرغ بوده و حدود 11 درصد وزن تخم مرغ را تشکیل داده و اولین لایه دفاعی در برابر عوامل میکروبی و باکتریایی است.