معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: مطمئن بودن از سلامت محصول، تامین حقوق مصرف کننده با امکان ردیابی محصول معیوب و یا غیر بهداشتی، برای مشتری و دستگاه های نظارتی در راستای تضمین کیفیّت، بهداشت و سلامتی جامعه با بسته بندی تخم مرغ امکانپذیرخوهد بود.

غفور عبداللّهی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: با توجه به ارزش بالای این ماده غذایی، توجه به بازرسی بهداشتی آن لازم و ضروری است.

وی تشریح کرد: ع فساد تخم مرغ در درجه اول مربوط به نواقص احتمالی موجود در تخم مرغ تازه است. عبداللّهی ادامه داد: میزان کاهش وزن تخم مرغ به رطوبت محل نگهداری و درجه حرارت آن بستگی دارد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی از شرایط کاهش وزن تخم مرغ گفت و یادآور شد: تخم مرغ در طول نگهداری مقداری از رطوبت خود را از دست می دهد و در نتیجه وزن تخم مرغ کاهش می یابد.

وی افزود: پوسته خارجی ترین قسمت تخم مرغ بوده و حدود 11 درصد وزن تخم مرغ را تشکیل داده و اولین لایه دفاعی در برابر عوامل میکروبی و باکتریایی است.

عبداللّهی تاکید کرد: تغییراتی که در حین نگهداری تخم مرغ ایجاد می شود را نیز از عوامل فساد تخم مرغ می دانند.
انتهای پیام/ز

منبع:ايسنا
برچسب ها: بسته بندی ، تخم مرغ ، محصول
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.