به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، در غرب، حساسیت به بادام زمینی بیشتر از هر جای دیگری است. با این حال، شرق مصرف بادام زمینی در شرق بیشتر از غرب است.
بر رسی ها نشان می دهند، برخی واکنش ها نسبت به بادام زمینی می تواند به آنافیلاکسی، که در آن تنفس دشوار می شود منجر شود.
بررسی ها نشان می دهند بادام زمینی باعث ایجاد حساسیت می شود و برای کودکان بهتر است قبل از مصرف کمی تفت داده شود.
این مطالعه در مجله آلرژی و ایمونولوژی بالینی منتشر شده است و نشان می دهد حساسیت به بادام زمینی و درختی آجیل شایع ترین آلرژی غذایی است، و حساسیت به بادام زمینی در حدود 1 در 50 کودکان جوان تاثیر می گذارد.
با توجه به آلرژی UK، حساسیت به بادام زمینی و درختی آجیل شایع ترین آلرژی غذایی است، و حساسیت به بادام زمینی در حدود 1 در 50 کودکان جوان تاثیر می گذارد.
واکنش های آلرژیک بیشتر به بادام زمینی و آجیل درخت خفیف هستند، اما برخی می تواند شدید باشد و می تواند به آنافیلاکسی، که در آن تنفس به علائم شبه آسم و یا تورم گلو دشوار می شود منجر شود، و فشار خون نیز می تواند کاهش یابد.
آلرژی در افراد به عوامل مختلف از جمله زمینه ژنتیکی خانواده و قرار گرفتن در معرض محرک های زیست محیطی هدایت می شود. بررس یهای اخیر محققان نشان می دهد افرادی که حساسیت و آلرژی دارند بهتر است مصرف بادام زمینی را محدود کنند.
انتهای پیام/