از شایع ترین علل میتوان به وزن بالا، مقاومت به انسولین و
دیابت اشاره کرد که در دو نوع دیابت وابسته و بدون وابستگی به انسولین را شامل میشود.
وی ادامه داد: البته امروز با توجه به وجود داروهای کاهش دهنده قند خون و انسولین بصورت تزریقی،ناباروریهای ناشی از دیابت کاهش یافته است، ولی عوامل دیگر وابسته به این نوع ناباروری مثل چاقی و اضافه وزن درخانمها همچنان وجود دارد.
دکتر علی محمدی اظهار داشت: چاقی موجب نوعی مقاومت به انسولین در بدن میشود. ضمن اینکه سطح قند خون در خانمهای چاق، بالاتر از حد نرمال است که این عوامل، ریسک ابتلا به ناباروری را بالا میبرد.
این فوق تخصص زنان و زایمان در پایان توصیه کرد: کاهش وزن و رسیدن به وزن ایدهآل نسبت به قد، علاوه بر اینکه در کنترل بهتر دیابت کمک میکند، موجب کاهش عوامل خطر در حین باروری،مثل سقط جنین، ناهنجاریهای جنینی، زایمان زودرس و فشار خون بالا در طول بارداری، میشود.
انتهای پیام/
به عنوان یک شهروند کم بضاعت تهرانی که مجبوره به بیمارستان های دولتی مراجعه کنه، ضمن تشکر از فراهم شدن بیمارستانی مثل میلاد که از دارندگان بیمه تأمین اجتماعی پولی نمیگیره اما عیب های بزرگی هم داره.
از جمله اینکه در بخش اورژانس بیمارستان، فقط یک دستگاه سونوگرافی با یک دکتر هست که تازه، از بخش ها هم برای سونوگرافی مریض میارن به اورژانس!!!
چند روز پیش که ما مراجعه کردیم، خانم باردار بنده نزدیک به 2 تا 2ونیم ساعت در شرایط درد و اورژانس منتظر نوبت سونوگرافی شد. این واقعا قابل قبول نیست برای بیمارستانی با این طول و عرض که فقط یک سونوگرافی کار کنه توی اورژانس و تازه از بخش ها هم مریض بیارن
خواهشا مجدانه پیگیری کنید خصوصا با توجه به بیانات رهبری در باب ازدیاد نسل باید وضع زنان و زایمان از وضع اسفبار فعلی در بیمارستان های دولتی بهبود پیدا کنه.
با تشکر