به گزارش
حوزه پارلمان باشگاه خبرنگاران، سیدحسین نقوی حسینی در تشریح دستور کار امروز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: جلسه امروز با گزارش مبسوطی از تلاش استکبار جهانی و معاندین به ویژه بی بی سی مبنی بر سرقت اسناد ، مدارک و آثار فرهنگی کشورمان توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) در وزارت اطلاعات آغاز شد.
نماینده مردم ورامین در مجلس بیان داشت: در این گزارش به روش بنگاه سخن پراکنی انگلیس یعنی بی بی سی و همکاری آنها با سازمانهای جاسوسی از جمله سازمان سیا مبنی بر سرقت اسناد و مدارک و آثار مذکور اشاره شد.
این نماینده مردم در مجلس نهم با بیان اینکه در گزارش یاد شده به نقش عوامل جاسوسی و سرویسهای آنها در فعالیت سازمانهای مردم نهاد نیز اشاره شد، گفت: در این گزارش اعلام شد که سربازان گمنام وزارت اطلاعات کلیه حرکتها و فعالیتهای آنها را تحت کنترل دارند و پایگاه فعالیتهای آنها در یکی از کشورهای همسایه بوده که تحت کنترل و نظارت است و بر فعالیت آنها اشراف کامل وجود دارد.
نقویحسینی با تاکید بر اینکه بررسی طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس از دیگر موضوعات بررسی شده در جلسه امروز به شمار میرفت، تصریح کرد: این طرح که از سوی کمیتهای تخصصی رد شده بود در صحن کمیسیون مطرح و به بحث گذاشته شد و رد آن رای نیاورد.
ویدر ادامه افزود: همچنین در این جلسه لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به پروتکل مورخ 1996 کنوانسیون پیشگیری از آلودگی دریایی ناشی از تخلیه پسماند و سایر مواد مورخ 1972 مصوب کمیته سیاسی کمیسیون مطرح شد و به تصویب رسید.
نماینده مردم ورامین در مجلس نهم، درباره بررسی طرح اصلاح ماده 82 قانون شوراهای اسلامی شهر و روستا در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، تاکید کرد: مطابق ماده پیشنهادی وزارت کشور موظف میشود با هماهنگی هیات مرکزی نظارت بر انتخابات شوراها حداکثر تا هفت ماه پس از انتخابات شوراها نسبت به برگزاری انتخابات میاندورهای هر حوزهای که فاقد شورا هستند، اقدام کند که طرح مذکور مورد تصویب اعضای کمیسیون قرار نگرفت.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی به گزارش بیانیه این کمیسیون در ارتباط با مواضع مداخلهگرایانه وزیر انگلیس اشاره کرد و گفت: در این جلسه بیانیه کمیسیون امنیت در ارتباط با مواضع مداخلهگرایانه و سخیف نخست وزیر انگلیس در ارتباط با کشورمان در صحن کمیسیون قرائت و تصویب شد و این بیانیه با اشاره به تاریخ جنایات و خیانتهای دولت انگلیس طی دهههای گذشته در حق ملتهای مسلمان و کشورمان از جمله ایجاد گروههای ملحد و منحرف، حمایت از گروههای تروریستی از جمله القاعده، داعش، منافقین و ... ، ایجاد اختلافات مرزی میان کشورهای اسلامی به این نکته اشاره دارد که وضعیت نابسمان سیاسی اقتصادی انگلیس نخستوزیر را به پریشانگویی واداشته است.
نماینده مردم ورامین در مجلس خاطرنشان کرد: همچنین در این بیانیه کمیسیون انتظار دارد سادهلوحان داخلی به خود بیایند و احساس نکنند که دشمنان انقلاب اسلامی دست از خصومت خود برداشتهاند، بر این اساس در پایان این بیانیه کمیسیون تاکید کرده که توسعه رابطه با انگلیس در این مقطع تا عذرخواهی رسمی نخست وزیر انگلیس به مصلحت نیست.
انتهای پیام/