به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از پایانه های نفتی، سیدپیروز موسوی مدیرعامل شرکت پایانه های نفتی ایران با بیان این مطلب افزود: پیش از این نیز تجربه اختلاط نفت خام (Blending) به صورت دستی و محدود در این شرکت وجود داشت، اما با راه اندازی سیستم جدید در کوتاه ترین زمان ممکن می توانیم به بازار رقابت خارجی وارد شویم.
سید پیروز موسوی تصریح کرد: با اجرای این پروژه و راه اندازی سیستم اختلاط نفت خام، علاوه بر دستیابی ایران به تکنولوژی اختلاط همزمان نفت خام، پایانه های نفتی کشور به آخرین استانداردهای روز جهان تجهیز می شوند.
به گفته وی، تکنولوژی اختلاط نفت خام با هدف متنوع سازی سبد صادراتی در بیشتر پایانه های صادراتی نفت خام دنیا استفاده می شود و با بهره برداری از این تکنولوژی، پایانه های صادراتی کشور به استانداردهای بین المللی نزدیکتر می شود.
موسوی با بیان این که افزایش قدرت بازاریابی، ایجاد ارزش افزوده به واسطه بهبود کیفیت نفت خام، دستیابی به تکنولوژی اختلاط پیوسته و همزمان نفت خام، افزایش قابلیت رقابتی صادرات نفت خام و مدیریت استفاده از منابع هیدروکربوری کشور از جمله مزایای طراحی این سیستم است، ادامه داد: شرکت پایانه های نفتی ایران به عنوان آخرین حلقه از زنجیره صادرات نفت خام فعالیت می کند و برای حفظ و توسعه صادرات، مشتری مداری و متنوع سازی سبد صادراتی را در دستور کار خود قرار داده است.
مدیرعامل شرکت پایانه های نفتی ایران با بیان این که در پنج سال گذشته ایران تنها صادرکننده نفت سبک، سنگین و فروزان بوده است، افزود: با راه اندازی سیستم اختلاط نفت خام و تولید نفت خام های متنوع تر مشتریان نفتی کشور افزایش می یابد، طوری که بیشتر پالایشگاه های جهان می توانند مشتری ما باشند.
ی با اشاره به این که هم اکنون مشتریان
خوبی در کشورهای مختلف حوزه آسیا و آسیا شرقی برای نفت اختلاط شده وجود دارد، اضافه
کرد: این مهم ضمن افزایش توانایی، ثبات و پایداری در زمینه صادرات، به میزان چشمگیری
سبب افزایش میزان فروش نفت و قدرت چانه زنی کشور در بازار رقابت بین المللی می شود.
به گزارش شانا، با اجرای قرارداد پروژه پژوهشی طراحی، ساخت، نصب و راه اندازی سیستم پیوسته اختلاط نفت خام میان شرکت پایانه های نفتی ایران و پژوهشگاه صنعت نفت، بزرگترین پایانه نفتی کشور و خاورمیانه به سیستم راهبردی و مهم اختلاط نفت خام مجهز شده است.
انتهای پیام/