به محض تهوع و استفراغ در کودک باید از دادن غذا به او پرهیز کرد و مایعات نظیر ORS و آبلیمو تا زمان رساندن کودک به پزشک به او خوراند.

محمدرضا بلورساز رئیس انجمن اطفال در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: تهوع در کودکان علامت بیماری است. اولین مسئله‌ای که باید در هنگام رویارویی با تهوع کودکان توجه کرد این است که کودک را سریعا به پزشک رساند تا علت تهوع را تشخیص دهد. 
که ممکن است مقدمه مننژیت، یک سینه پهلو، به علت دل درد، سرماخوردگی، گلودرد، باشد یا از ریه کودک ناشی شود و یا یک علامت عفونت شدید باشد، تهوع در کودکان می‌تواند منشاء عصبی نیز داشته باشد. 

وی افزود: بنابراین به محض وقوع تهوع و استفراغ در کودک باید از دادن غذا به او پرهیز کرد و مایعات در حد معمول به او داده شود مانند مایع ORS که والدین می‌توانند آن را تا هنگام رساندن کودک به پزشک کم کم به او بخورانند. 

بلورساز تصریح کرد: توصیه می‌شود پزشکان از تجویز داروهایی مانند قرص B۶ اجنتاب کنند زیرا این دارو عوارض دارد و حتی امکان دارد علائم بیماری را بپوشاند. اما بهتر است والدین مایعات سبکی نظیر آب و لیمو به کودک تا مراجعه به پزشک بدهند. 

این متخصص در پایان خاطر نشان کرد: تهوع از بدو تولد تا ۱۸ سالگی متفاوت است. تهوع در دوره نوزادی به علت ریفلاکس معده صورت می‌گیرد که خطرناک نیست و باید سر نوزاد را به بالا گرفته شود و بر پشت او با دست زده شود. تهوع در دوره شیرخوارگی می‌تواند زمینه‌ساز یک بیماری باشد و می‌تواند ابتدا با استفراغ آغاز شده و به اسهال بیانجامد. 



انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Germany
ناشناس
۰۸:۴۷ ۱۳ مهر ۱۳۹۳
مممنون از مطالبتون که کمک کننده هست برای ما مادرها
آخرین اخبار