دکتر علی شهیدی زندی، متخصص طب سنتی، در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: به طور طبیعی در جدار تخم مرغ، منافذ متعددی برای تبادل اکسیژن وجود دارد که امکان نفوذ انواع قارچ و باکتری به داخل تخم مرغ هم در شرایط نگهداری نامناسب، افزایش پیدا می کند.
دکتر زندی ادامه داد: در پوسته تخم مرغ بطور طبیعی میکروارگانیسمهای نرمال وجود دارد که به نوعی سد دفاعی در برابر عوامل بیماریزای بیرونی، محسوب میشود.
دکتر زندی در خصوص تفاوت تخم مرغ معمولی با نوع رسمی آن گفت: از نظر ظاهری، اختصاصات ژنتیکی رسوب کلسیم در پوسته تخم مرغ، نقطه تمایز ظاهری این دو نوع تخم مرغ است از نظر مواد غذایی موجود در داخل تخم مرغ رسمی، میزان امگا 3 بیشتر از انواع معمولی تخم مرغ است.
وی در پایان گفت: با توجه به تیرهتر بودن زرده در تخم مرغ رسمی، میتوان گفت میزان کاروتن و ترکیبات
ویتامین A در زرده این نوع تخم مرغها بیشتر است.
انتهای پیام/