به گزارش
گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران، عبدالرسول پیشاهنگ معاون هماهنگی تولید توانیر اظهار داشت: با گذراندن پیک مصرف برق در تابستان، برنامهریزیهای لازم جهت توسعه شبکه و تعمیر و نگهداری از تاسیسات صنعت برق بهمنظور افزایش آمادگی برای تابستان سال آینده آغاز میشود.
وی افزود: بر این اساس، در سالجاری برنامه تعمیر و نگهداری 81 هزار مگاوات واحد نیروگاهی حرارتی تروین شده که با هماهنگی مدیریت شبکه، این برنامه به نیروگاهها ابلاغ شده است.
وی با بیان اینکه در تعمیر نیروگاهها باید هشت پارامتر بهطور همزمان درنظر گرفته شود، گفت: میزان ساعت کارکرد هر واحد و قطعههای آن، میزان آمادگی نیروگاهها و امکانات تعمیری آنها، تامین قطعههای موردنیاز، گروههای تعمیر، نیاز مصرف منطقه از پارامترهای مهم در تعیین زمان تعمیر هر واحد نیروگاهی است.
وی ادامه داد: برخی از کارگاههای تعمیر ویژه و خاص و بهطور محدود هستند که حتما باید برای استفاده از این کارگاهها برنامه از پیش تعیینشده وجود داشته باشد تا واحدها در صف انتظار قرار نگیرند.
وی یادآور شد: نوع سوخت مصرفی نیروگاهها و حوادث غیرقابل پیشبینی از دیگر پارامترهای درنظر گرفته شده در تعیین زمان تعمیر نیروگاهی کشور است.
پیشاهنگ برنامهریزی برای 81 هزار مگاوات نیروگاه حرارتی با درنظر گرفتن همه این پارامترها بهطور همزمان را بسیار دشوار دانست و اظهار داشت: خوشبختانه با تجربهای که در اینباره داریم، همه ساله این کار به بهترین نحو ممکن انجام و تعمیر بهموقع آغاز میشود و بهموقع پایان مییابد.
وی از برنامهریزی برای تعمیر و نگهداری 130 هزار کیلومتر خط انتقال و 200 هزار مگاولت آمپر ترانسفورماتور خبر داد و گفت: 540 گروه کاری به تعمیر این تاسیسات میپردازند.
وی یادآور شد: این گروهها باید طوری عمل کنند که خاموشی در سطح شبکه رخ ندهد و این امر، حکایت از حساسیت بالای کار آنان دارد.
وی تاکید کرد: در مهر و آبان هر سال نیز با دستور مدیرعامل توانیر، خطوط و پستهای موردنیاز در برقهای منطقهای رصد و با توجه به حجم بالای توسعه و نیاز نقدینگی زیاد، اولویتبندی میشوند.
وی یادآور شد: طرحهای اولویتدار در هر برق منطقهای تعیین میشود و در طول سال نیز این طرحها را اجرا میکنیم تا آمادگی شبکه برای تابستان سال آینده افزایش یابد.
انتهای پیام/