به گزارش
مجله سرگرمی باشگاه خبرنگاران جوان، کیک تابهای یا پنکیک، نوعی کیک نازک، تخت و گرد است که با ریختن خمیر آشپزی در ماهیتابه پخته میشود. بیشتر پنکیکها نوعی نان آماده محسوب میشوند. در هنگام پخت کیک تابهای باید آن را در ماهیتابه پشت و رو کرد تا طرف دیگر آن نیز پخته شود. کیکهای تابهای پهن و شیرین هستند و نوع پخت و ساختار آن در سراسر جهان متفاوت است. امروز تصمیم داریم شما را با روش پخت پنکیک سیب و دارچین، آشنا کنیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم: آرد: دو پیمانه
شکر: سه قاشق غذاخوری
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
بکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
جوش شیرین: نصف قاشق چایخوری
دوغ: نصف پیمانه
تخم مرغ: دو عدد
کره آب شده: سه قاشق غذاخوری
دارچین: دو قاشق غذاخوری
سیب رنده شده: یک پیمانه
طرز تهیهی پنکیک سیب و دارچین
طرز تهیه: مواد خشک شامل، آرد، شکر، نمک، بکینگ پودر، جوش شیرین و دارچین را در ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط میکنیم.
تخم مرغ، کره و دوغ را به مواد قبلی اضافه کرده و هم میزنیم تا یکدست شوند.
سیب رنده شده را به مخلوط بالا اضافه میکنیم.
تابه را روی حرارت قرار داده و اجازه میدهیم تا داغ شود.
به اندازهی یک سوم فنجان از خمیر بالا برای یک عدد پنکیک کافی است. آن را در تابهای که روغن بسیار کمی دارد ریخته و اجازه میدهیم تا یک طرف پنکیک ما سرخ شود. سپس طرف دیگر آن را سرخ میکنیم.
منبع: تابناک
انتهای پیام/