به گزارش
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، کارشناسان با تحقیق بر روی داوطلبان در ردهٔ سنی ۱۳ الی ۱۸ سال دریافتهاند خوردن انواع مختلف مواد غذایی تأثیر روانی خاصی بر روی خلق و خوی افراد ندارد.
گفتنی است، عده زیادی از افراد بعد از یک رویداد شاد و یا غمانگیز تمایل به خوردن خوراکیهای متفاوت پیدا میکنند مانند خوردن پیتزا، بستنی و یا سایر خوراکیها که هنگام افسردگی باعث تغییر روحیه آنها شود.
کارشناسان با پخش فیلمهای سینمایی شاد و غمانگیز و مقایسه انتخاب نوع خوراکی و اثر آن بر روی روحیه داوطلبان دریافتهاند اثر مواد غذایی در تغییر خلق و خو بسیار کم و محدود است.
کارشناسان اعتقاد دارند روحیه و حس روانی افراد بعد از رویدادهای مختلف بهبود مییابد و خوردن غذاهای غیرسالم تنها باعث ابتلا به بیماریهای مزمن غیرواگیر میشود.
انتهای پیام/