یکی از نوشیدنی‌های پرطرفدار دنیا در برخی افراد به دلیل نوع خاص DNA خون آن‌ها تبدیل به ماده‌ای حساسیت زا می‌شود.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، کار‌شناسان اعتقاد دارند لذت بردن از مصرف کافئین به ژن کافئین مربوط است. 

گفتنی است، بر اساس تحقیقات برخی از افراد دارای ژن کافئین هستند که سبب واکنش متفاوت آن‌ها به مصرف این ماده غذایی می‌شود. 

بررسی‌ها نشان می‌دهند، تمایل به خوردن قهوه به دلیل نوعی توالی ژنتیکی مربوط به DNA در بدن افراد است. 

کار‌شناسان این نتایج را با تحقیق بر روی ۱۲۰ هزار داوطلب و بررسی میزان تمایل آن‌ها به مصرف قهوه و بررسی نوع ژنتیک و جهش DNA بدن آن‌ها بدست آورده‌اند. 




انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار