دکتر زهرا عبدالهی، رئیس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: یکی از اولویتهای وزارت بهداشت در بحث امنیت غذایی و ارتقای سلامت سبد غذایی مردم در ظرف ۱۰ سال گذشته، کاهش مصرف روغن نباتی جامد و در نهایت حذف آن است به طوریکه طبق آمار مصرف روغن جامد از ۹۰ درصد در سال ۸۰ در حال حاضر به ۵۰ درصد رسیده است.
وی با بیان اینکه مصرف ۵۰ درصد هم برای ما هنوز یک مشکل است، افزود: باید روی این موضوع کار شود، در واقع با فرهنگسازی و آموزش به مردم خود مردم به این یقین برسند که مصرف روغن جامد مضر است و آن را از سبد غذایی حذف کنند.
عبدالهی با اشاره به اینکه بهبود کیفیت روغنها در شورای عالی سلامت و امنیت غذایی به تصویب رسیده است، عنوان کرد: طبق مصوبه این شورا روغنهای نیمهجامد تا سال ۸۵ در کل کشور حذف شوند که برنامههای ما در حال حاضر رسیدن به این هدف بزرگ است.
انتهای پیام/