به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، تحقیقات اخیر دانشمندان سوئدی نشان می دهد نوشیدن شیر احتمالا به قوی تر شدن استخوان ها کمک نمی کند و زندگی بشر را میتواند به خطر اندازد.
این تحقیقات همچنین ارتباط بین مصرف زیاد شیر و ساختار استخوانی افراد و کاهش مرگ و میر را مورد بررسی قرار داده است.
بنا براین تحقیقات 2 سوم جمعیت انسانی همچنان از کمبود آنزیم های مورد نیاز برای هضم لاکتوز شیر رنج می برند و قاعدتا این افراد با نوشیدن زیاد شیر، دچار ناراحتی های معده خواهند شد.
با این حال بسیاری از دانشمندان متذکر شده اند که نوشیدن شیر میتواند روند ابتلا و پیشرفت پوکی استخوان را کند کند.
اما مشاهدات نشان می دهد کشور هایی چون ایالات متحده و کشور های اروپایی که بزرگترین تولیدکنندگان شیر و لبنیات در جهان به حساب می آیند، با بیشترین تعداد مبتلایان به پوکی استخوان روبرو هستند.
دانشمندان سوئدی، برای مدت 11 تا 20 سال رژیم غذایی و سلامت استخوان 61 هزار و 433 زن و 45 هزار و 339 مرد را مورد بررسی قرار دادند. و نتایج این بررسی نشان داد که مصرف بیشتر شیر ارتباطی با سلامت بیشتر استخوان ها ندارد.
همچنین مشاهده شد که مصرف روزانه بیش از 3 لیوان و یا کمتر از یک لیوان شیر توسط زنان خطر مرگ آنان را افزایش می دهد.
محققان توصیه می کنند افراد روزانه 3 واحد لبنیات را از طریق شیر، ماست و سایر لبنیات دریافت کنند و نوشیدن شیر را تنها راه تامین مواد لبنی مورد نیاز ندانند. فراورده های لبنی غیر از شیر میزان کمتری لاکتوز داشته و میتوانند به سلامت انسان کمک کننده باشد.
انتهای پیام/