سفیر سابق ایران در مکزیک گفت: خصومت آمریکا با ما ریشه‌ای است زیرا آنها برای خود در منطقه منافعی را تعریف کرده‌اند که با منافع مشروع و ملی ما در تضاد است.

به گزارش خبرنگار دانشگاه باشگاه خبرنگاران، در نشست منطق عاشورایی که ظهر امروز در دانشگاه علم و صنعت برگزار شد "محمدحسن قدیری ابیانه" با اشاره به شرایط حساس مذاکرات و خیانت‌های پیشین آمریکا نسبت به ایران برای فریب افکار عمومی مردم و نشان دادن چهره‌ای دوستانه به مردم گفت: ظریف و روحانی باید لحن محترمانه خود را حفظ کنند تا اخرین آدم ساده‌لوح از خواب بیدار شود زیرا که این مذاکرات افراد خاص خود را می‌خواهد.

قدیری ابیانه در ادامه با لبخند زدن به سعید قاسمی که در جمع حاضر بود، خطاب به حاضرین گفت: مثلا اگر ایشان برای مذاکره می‌رفتند و کری دستش را دراز می‌کرد آقای قاسمی به او سیلی می‌زد.

سفیر سابق ایران در مکزیک با نشان دادن تصویر دست دادن ظریف و کری به خم شدن کری در مقابل ظریف تاکید کرد و گفت: این خم شدن در عرف دیپلماتیک نشان دهنده ضعف و کوتاهی آمریکا در مقابل ایران است.

قدیری ابیانه با بیان روایتی از انجیل در خصوص اجازه دادن به دیگران برای سیلی زدن به صورت گفت: بر این اساس کشیش‌ها می‌گویند پذیرش ظلم نشانه ایمان به خداست در حالی که در معارف ما می‌گویند کسی که ظلم را بپذیرد شریک ظالم است و بر همین اساس ائمه اطهار و صالحین در  برابر ظلم ایستادگی می‌کنند و از ظالم نمی‌ترسند.

وی افزود: اگر چه جایزه دفاع از حق و کشته شدن در راه آن بهشت است اما صالحین به خاطر بهشت از حق دفاع نمی‌کنند بلکه به خاطر آزادگی، از حق دفاع می‌کنند.

سفیر سابق ایران در مکزیک با یادآوری این که برخی بزرگان گفته‌اند تا ما از دینمان دست بر نداریم آمریکا راضی نمی‌شود اظهار داشت: ولی حتی اگر بگوییم ما مسیحی آن هم از نوع آمریکایی شده‌ایم باز هم دست از سر ما بر نمی‌دارند.

قدیری ابیانه تاکید کرد: آنها می‌گویند هندو باش گاندی نباش،‌ مسلمان باش انقلابی نباش،‌ سنی باش حماس نباش،‌ شیعه باش سیدحسن نصرالله نباش و اگر این طور نبودیم دست از سر ما بر می‌دارند.

سفیر سابق ایران در مکزیک در توضیح این که چرا داعش و البغدادی که مزدور آمریکا هستند امروز قصد درگیری با آنها را دارند گفت: چون در ذات اسلام استکبارستیزی است البته این‌ها از نوع مسلمانان خوارج هستند.

وی در ادامه به بحث چگونگی پروسه نرمش قهرمانانه پرداخت و با یادآوری حادثه اشغال لانه جاسوسی خاطرنشان کرد: از 22 بهمن 57 تا 30 آبان 58 آمریکایی‌ها دائما می‌گفتند بیایید گذشته را فراموش کنیم و با هم روابط دوستانه داشته باشیم اما  اسناد به دست آمده بعد از اشغال سفارت آمریکا نشان می‌دهد همان موقع هم در حال خیانت بوده‌اند.
 
این کارشناس سیاست خارجی با بیان این که چرا آمریکایی‌ها اصرار به داشتن سفارت در  ایران دارند اظهارداشت: آنها می‌گویند از موقعی که سفارت ما در ایران بسته شده ما نمی‌توانیم بر ایران تسلط داشته باشیم، بنابراین آنها رابطه را برای ضربه زدن می‌خواهند نه برای روابط دیپلماتیک و دوستانه!

وی با تاکید بر این که هر دو جناح جمهوری‌خواه و دموکرات هر دو به دنبال ضربه زدن به ایران هستند و اختلاف آنها بر سر روش ضربه زدن است خاطرنشان کرد: سیستم‌های امنیتی و نظامی آمریکا اعلام کرده‌اند در صورت حمله به ایران در همان روز اول آمریکا 20 هزار نفر کشته خواهد داشت و ناوگان دریایی‌اش در منطقه از بین خواهد رفت.

قدیری ابیانه افزود: اگر تاکنون حمله نکرده‌اند و در زمان بوش پدر و پسر، ریگان، کلینتون و اوباما حمله نکرده‌اند می‌دانستند که در عملیات نظامی شکست می‌خورند و این تحیل خودشان است که اگر وارد جنگ با ایران شوند شکست می‌خورند.

وی در خصوص ضروری شدن نرمش قهرمانانه با 1+5 گفت: به نظر من تبلیغات انتخاباتی باعث شد.

این استاد دانشگاه با اشاره به این که در گذشته افرادی می‌گفتند اگر لبخند بزنیم و مذاکره کنیم اتفاقی می‌افتد اما هیچ اتفاقی رخ نداد،‌ گفت: اما چرا این بار این اتفاق افتاد؟  
 
وی با اشاره به مباحث انتخاباتی گفت: اما  این بار این سخن را دکتر روحانی می‌زند که خود نماینده رهبری در شورای عالی امنیت ملی  است، ولایتی می‌زند که مشاور رهبری است، رضایی می‌زند که فرمانده سپاه بوده است.

قدیری ابیانه تصریح کرد: وقتی این‌ها این حرف‌ها می‌زنند بقیه می‌گویند حتما در رابطه با آمریکا نفعی برای کشور است و این نرمش قهرمانانه ضرورت پیدا کرد.

سفیر سابق ایران در مکزیک با اشاره به کم‌کاری در عرصه اقتصاد اذعان داشت: آیا توانسته‌ایم در این چند سال به لحاظ اقتصادی کاری کنیم که وقتی دیپلمات‌ها می‌روند بگویند که دیگر نفت نمی‌فروشیم و انها تسلیم شوند؟ بلکه آنها می‌توانند بگویند دیگر نفت نمی‌خریم.

قدیری ابیانه با بیان این که میزان کار مفید در کشور ما 22 دقیقه است تاکید کرد: این برای کشور ما که در شرایط تحریم هستیم ننگ است و آن وقت ژاپنی که تحریم نیست 8 ساعت کار مفید دارند.

وی افزود: در سال همت مضاعف و کار مضاعف میزان کار مفید 64 دقیقه بود و اگر 2 ساعت می‌شد دشمن از کارساز شدن تحریم‌ها ناامید می‌شد.

سفیر سابق ایران در مکزیک در پایان با بیان  این که این دولت می‌داند فتنه‌گران، فتنه‌گر هستند و آنها را برای دستگاه حساس وزارت علوم منصوب می‌کند اظهار داشت: برای من این سوال پیش می‌آید که آقای روحانی چه شد که فتنه‌گران را برای یکی از حساس‌ترین دستگاه‌ها پیشنهاد می‌دهید.
 
انتهای پیام/
برچسب ها: ایران ، مذاکره ، آمریکا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار