نیکوسخن گفت:‌ سلول‌های بدن پس از 2 سال بر علیه سلول‌های پیوند شده جراحی پانکراس عمل می‌کنند این نوع جراحی در دیابت نوع 1 انجام می‌شود.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ امیرکیوان نیکوسخن، دبیر انجمن دیابت در نشست خبری انجمن دیابت گفت:‌ در پیوند پانکراس تمام لوزالمعده را پیوند می‌زنیم کسی که این عمل را انجام می‌دهد تا پایان عمر از داروهای سرکوب‌گر استفاده می‌کند. 
 
وی افزود:‌ هنگامی که سلول‌های انسولین‌ساز فرد را پیوند می‌زنیم عوارضی برای فرد به دنبال نخواهد داشت. سلول‌های ترشح‌کننده انسولین در کبد فرد جایگزین می‌شود. سلول‌های جایگزین شده بیش از 2 سال به کار خود در بدن فرد ادامه نمی‌دهد. 
 
دبیر انجمن دیابت اظهار داشت: سلول‌های بدن پس از 2 سال بر علیه سلول‌های پیوند شده در جراحی پانکراس عمل می‌کنند این نوع جراحی در دیابت نوع 1 انجام می‌شود و در دیابت نوع 2 با کمبود انسولین مواجه نیستیم بدن فرد در برابر انسولین مقاومت می‌کند. 
 
جراحی‌های دیابت در درمان این بیماری تأثیری ندارد 
 

در ادامه علیرضا مهدوی، مدیر برنامه دیابت وزارت بهداشت گفت: در کمیسیون پزشکی وزارت بهداشت جراحی‌های دیابت مورد بررسی قرار گرفت یکی از روش‌های درمان چاقی افراد جراحی‌ها محسوب می‌شود. 
 
وی افزود: جراحی‌های چاقی برای درمان دیابت اولین بار در برزیل انجام شده است. فردی که در ماهواره‌ها ادعا می‌کند این کار را برای نخستین بار انجام می‌دهد، اولین نفر محسوب نمی‌شود. این روش تنها در 1 یا 2 مقاله بیان شده و هنوز عوارض جراحی‌های دیابت مشخص نشده است. 
 
مدیر برنامه دیابت وزارت بهداشت تصریح کرد: بیش از15 تا 16 سال است که جراحی‌های دیابت در کشور انجام می‌شود آن چه در ماهواره‌ها برای جراحی این نوع بیماری تبلیغ می‌شود تأثیری در درمان دیابت ندارد.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.