کمر درد‌های عصبی را می‌توان به وسیله روان درمانی، کم کردن مشغولیت‌های ذهنی و مدیریت خشم کاهش داد.

حسین کرمانپور، متخصص مغز و اعصاب، در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: کمر درد‌های عصبی به طور تقریبی با کمر درد‌های معمولی یکسان است.

وی افزود: تفاوت کمر درد‌های عصبی با کمر درد‌های ناشی از آسیب دیدگی ستون فقرات و دیسک از طریق معاینه و عکسبرداری آشکار می‌شود. این نوع درد را خود فرد نمی‌‌تواند تشخیص بدهد،‌ منتها اطرافیان فرد بیمار متوجه می‌شوند، وی هنگامیکه مشغولیت ذهنی‌اش جای دیگری است، از میزان دردش کاسته می‌شود.

این متخصص مغز و اعصاب ادامه داد: در کمر درد‌های عصبی،‌ هنگامیکه فرد گوشه گیر، نگران و افسرده می‌شود، درد به سراغش می‌آید،‌ اما کمردرد‌هایی که بر اثر مشکل در ستون مهره‌ها به وجود آمده، با فعالیت زیاد تشدید می‌شود.

کرمانپور تصریح کرد: گاهی معضلات روانی مانند افسردگی فرد را به کمر درد مبتلا می‌کند، به دلیل آنکه منشأ کمر درد‌های عصبی،‌ روان تنی خود فرد است.، وی متوجه منشأ عصبی کمر درد‌هایش نمی‌شود. این نوع کمر درد‌ها را می‌توان به وسیله روان درمانی،‌ کم کردن مشغولیت‌های ذهنی، دوری از استرس و مدیریت خشم کاهش داد.



انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
محمد هاشمی
۱۳:۰۴ ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
سلام من دیشب ۵ دقیق به افطاری ایستاده بودم و یک دفعه کمرم گرفت و افتادم روی زمین ۲ ساعت بعدش رفتم دکتر دوتا امپول منو زد و تا الان کمی درد داره حالت دردش تیر میکشه پایین کمرم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۱ ۱۹ اسفند ۱۳۹۸
کمر درد عصبی دارم
United States of America
ناشناس
۰۲:۰۳ ۱۴ آذر ۱۳۹۸
یکماست که کمردرددارم چندسال پیش هم تجربه داشتم
Iran (Islamic Republic of)
علی
۰۷:۴۱ ۰۶ دی ۱۳۹۶
کمردرد با دارو بر طرف میشود یا باید عمل کرد
آخرین اخبار