مصرف پروتئین کافی، آب و تمام مایعات باعث می‌شود غلظت ویروس را در بدن کم کند.

محمد علیزاده متخصص عفونی و گرمسیری در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: در فصل زمستان ویروس‌ها سرما دوست هستند. این ویروس‌ها می‌توانند سندروم‌هایی ایجاد کنند از جمله انواع بیماری‌های سرماخوردگی و آنفلوآنزا است. 
 
وی ادامه داد: افرادی که دچار سرماخوردگی می‌شوند کسانی هستند که بیماری زمینه‌ای مانند بیماری آسم و دیابت دارند. 
 
علیزاده بیان کرد: در تمام بیماری‌های عفونی و ویروسی توصیه شده مصرف مواد دارای چربی و موادی که ادویه محرک دارند کم شود و از سوی دیگر از پروتئین کافی و آب و تمام مایعات زیاد مصرف شود تا غلظت ویروس را در بدن کم کند. 
 
وی خاطرنشان کرد: برای پیشگیری از این بیماری ویروسی فرد با تغذیه سالم، فعالیت‌های فیزیکی،  و رعایت بهداشت فردی می‌تواند از ابتلا به سرماخوردگی جلوگیری کند. 
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.