یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌های دنیا دارای زوایای پنهان مثبت و منفی است که به تازگی کشف شده‌اند.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، کار‌شناسان در جدید‌ترین مطالعات خود دریافته‌اند خوردن نوشیدنی چای سیاه می‌تواند مزایای فراوانی برای سلامت بدن افراد داشته باشد. 

گفتنی است، از جمله خواص چای سیاه جلوگیری از افزایش قند خون، بروز بیماری‌های قلبی و به ویژه حملات قلبی، جلوگیری از چاقی و همینطور ابتلا به انواع سرطان‌ها است. 

بررسی‌ها نشان می‌دهند، نوشیدن چای سیاه به میزان ۴ بار در روز برای مدت ۶ هفته می‌تواند اثر فوق العاده‌ای در کاهش تولید هورمون استرس، کورتیزول، در بدن به وجود آورد. 

کار‌شناسان در عین حال هشدار می‌دهند، چای به دلیل دارا بودن بوته به حالت گیاهی خود می‌تواند آفات و همینطور سموم کشاورزی را جذب کند و از راه نوشیدن این مواد شیمیایی وارد بدن شوند. 

همینطور چای به دلیل مواد تشکیل دهند خود می‌تواند باعث فقر آهن و کم خونی در افراد شود در ‌‌نهایت نوشیدن چای پر رنگ باعث بد رنگ شدن دندان می‌شود. 



انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.