بر اساس پژوهشی که از دهه‌ی هشتاد میلادی بر روی بیش از 5 هزار نفر انجام گرفت معلوم شد افرادی که پروتئین بیشتری مصرف می‌کردند فشار خون پائین تری نسبت به بقیه داشتند.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ سال‌هاست توصیه پزشکان و متخصصان تغذیه به افرادی که می خواستند رژیم غذایی سالمی داشته باشند این بوده که از مواد غذایی کم چرب و سرشار از فیبر استفاده کنند و تا می توانند تخم مرغ و گوشت کم تر بخورند.

اما هم اکنون بر اساس پژوهشی که از دهه‌ی هشتاد میلادی بر روی بیش از 5 هزار نفر انجام گرفت معلوم شد افرادی که پروتئین بیشتری مصرف می‌کردند و مثلا تخم مرغ، گوشت و ماهی یا آجیل بیشتر می‌خوردند فشار خون پائین تری نسبت به بقیه داشتند.



پروفسور مور مدیر این پژوهش گفت: ما در این پژوهش تاثیر پروتئین حیوانی و گیاهی را بر میزان فشار خون افراد بررسی کردیم، اطلاعاتی که در این تحقیق از آن استفاده شده مربوط به 5 هزار نفر می باشد.

این پژوهش از اوایل دهه‌ی هشتاد میلادی یعنی حدود 30 سال پیش جزئیات اطلاعات مربوط به تغذیه را در اختیار ما گذاشته‌اند.

وی افزود: بعد از بررسی این اطلاعات متوجه شدیم خطر ابتلا به فشار خون بالا در افرادی که بیشترین میزان مصرف پروتئین را در این دوره زمانی داشته‌اند 40 درصد کمتر از کسانی است که پروتئین کمتری مصرف کرده‌اند.

پژوهشگران می‌گویند هم پروتئین حیوانی و گیاهی در کاهش فشار خون موثر بودند اما تاثیر پروتئین گیاهی در این مورد کمی بیشتر بود.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار