فرهاد صبری متخصص طب سنتی در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: نان سنگگ از جمله نانهایی است که در ایران جز نانهای سنتی محسوب میَشود و از جوش شیرین بسیار کمی در آن استفاده میشود و معمولا خمیر آن نسبت به نانهای دیگر کمتر است.
وی افزود: در واقع جوش شیرین باعث تحریک معده میشود و باعث بروز بیماریهایی نظیر گاستریت، زخم معده و زخم اثنی عشر میشود. نان سنگگ برای افرادی که از یبوست رنج میبرند توصیه میشود چرا که در این نان از جوش شیرین کم و خمیر کمتر استفاده گردیده و کمتر معدهی افراد را اذیت میکند.
وی توصیه کرد: داشتن سبوس داخل نان سنگک و وجود ویتامین B1 که مادهی اصلی نان سنگک محسوب میشود میتوانند بر روی اعصاب مرکزی و محیطی افراد تاثیر بسزایی بگذارد.
انتهای پیام/