بر اساس بررسی‌ها در حال حاضر به طور متوسط افراد جامعه حدود 30 تا 35 درصد بیشتر از نیازشان چربی می‌خورند که این موضوع بسیار خطرناک و مشکل آفرین است.

پیمان عزیزمحمدی، فوق تخصص غدد و متابولیسم در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: بسیاری از افراد جامعه بیش از نیاز خود چربی مصرف می‌کنند و در واقع تمایل زیادی به مصرف غذاهای پرچرب دارند.

وی با بیان این که بسیاری از غذاهایی که مردم مصرف می‌کنند، چربی بالایی دارد، تصریح کرد: بر اساس بررسی‌ها در حال حاضر به طور متوسط افراد جامعه حدود 30 تا 35 درصد بیشتر از نیازشان چربی می‌خورند که این موضوع بسیار خطرناک و مشکل آفرین است.

عزیزمحمدی گفت: مصرف چربی زیاد و بالا رفتن کلسترول خون، از مهم‌ترین دلایل بروز بیماری‌های مزمن به ویژه بیماری‌های قلبی و عروقی و سرطان‌ها است که متأسفانه این بیماری‌ها روز به روز گسترش بیشتری می‌یابند.

وی با اشاره به این که باید در مصرف چربی‌ها دقت بیشتری کرد، خاطرنشان کرد: غذاهای کم‌چرب باید بیشتر مورد مصرف قرار بگیرند، چرا که این غذاها احتمال بروز بسیاری از بیماری‌ها به ویژه بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش می‌دهند.


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار