مصرف زیاد شیرینی PH خون فرد را افزایش می‌دهد این مسئله سبب ایجاد محیط قلیایی در بدن فرد و در نتیجه بروز جوش می‌شود.

مسعود داوودی، متخصص پوست و مو در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: غذاهای شیرین و چرب می‌تواند جوش را در فرد تحریک کند. همچنین هورمون‌هایی که به شکلی وارد غذا می‌شوند نیز در این مسأله تأثیر می‌گذارد.

وی افزود: در دامپروری و پرورش حیواناتی مانند گاو هورمون‌هایی که به آنها تزریق می‌شود در بروز جوش تأثیر می‌گذارد چای و قهوه به تنهایی سبب بروز این مسئله در فرد نمی‌شود.

داوودی با اشاره به اینکه شیرینی زیاد در کنار چای و قهوه، میزان جوش را در فرد افزایش می‌دهد اظهار داشت: مصرف غذاهای چرب و شیرین به طور موقتی PH خون فرد را افزایش می‌دهد افزایش PH سبب ایجاد خاصیت قلیایی در بدن می‌شود این مسئله محیط لازم برای رشد میکروب ودر نتیجه بروز جوش را فراهم می‌کند. 

وی تصریح کرد: برخی متخصصان اعتقاد زیادی به بروز جوش بر اثر مصرف مواد شیرین و چرب ندارند پرهیز غذایی برای جلوگیری از بروز جوش در فرد مسئله‌ای تجربی است که تنها براساس تجربه فرد صورت می‌گیرد. 


انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار