سیدمحمود سیدی در گفتگو با
خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران؛ درخصوص فعالیتهای این شرکت اظهار داشت : این شرکت دارای شخصیت حقوقی (سهامی عام) و پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران بوده و فعالیت اصلی شرکت معدنی و صنعتی چادرملو تولید سنگ آهن و فرآوری آن و در ادامه، تکمیل حلقه تولید فولاد تا مرحلۀ نورد میباشد.
وی تصریح کرد : شرکت معدنی و صنعتی چادرملو (سهامی عام) ذیل شرکتهای مفاد ماده «4» قانون محاسبات عمومی کشور بوده و قوانین حاکم بر آن مشابه شرکت های خصوصی می باشد.
سیدی تأکید کرد : از آنجا که این شرکت در سال 1382 دربورس پذیرفته شده ، قوانین و مقرراتی که سایر شرکتهای بورسی ملزم به رعایت آن می باشند نیز در شرکت معدنی و صنعتی چادرملو حاکم است.
مدیر امور مالی و اقتصادی شرکت معدنی و صنعتی چادرملو گفت: مطابق پیش بینی به عمل آمده برای سال مالی منتهی به 93.12.29 تولید 10.5میلیون تن کنسانتره سنگ آهن (تر)، 3.4 میلیون تن گندله و 1 میلیون تن سنگ آهن دانه بندی ، برنامه ریزی شده است.
با توجه به اولویت شرکتهای داخلی برای شرکت معدنی و صنعتی چادرملو ، از محل کنسانترۀ تولیدی ، مقدار حدود 7 میلیون تن به شرکتهای فولاد مبارکه و فولاد خوزستان تحویل خواهد شد و مقدار 3.5 میلیون تن نیز از کنسانتره تولیدی به کارخانۀ گندله سازی اردکان (متعلق به این شرکت) انتقال و پس از تبدیل به گندله به شرکتهای فولادی تحویل می گردد.
مدیر امور مالی و اقتصادی شرکت معدنی و صنعتی چادرملو با اشاره به اینکه سرمایۀ این شرکت در حال حاضر معادل 12هزار میلیارد ریال ، و براساس مصوبۀ مجمع عمومی فوق العاده مورخ 92.26.4 مرحلۀ دوّم افزایش سرمایه از 12هزار میلیارد ریال تا 17,100 میلیارد ریال در دست اقدام بوده و تا پایان سال 1393 امیدواریم در مراجع قانونی (ادارۀ ثبت شرکتها) به ثبت خواهد برسد.
مدیر امور مالی و اقتصادی شرکت معدنی و صنعتی چادرملو تصریح کرد : در سال 1393 تولید 1 میلیون تن سنگ آهن دانهبندی، پیشبینی شده که کمتر از 10درصد فعالیت های معدنی این شرکت میباشد.
سنگ آهن دانه بندی تولید شده که از محصولات جانبی این شرکت می باشد باتوجه به روند عمومی تولید، همواره به موجب آگهی های مندرج در روزنامه های کثیرالانتشار و پایگاه الکترونیکی شرکت جهت فروش، به معرض مزایدۀ عمومی گذاشته می شود.
سیدی اضافه کرد : سنگ آهن دانه بندی شده (فروخته شده طی مزایدۀ عمومی) در محل معدن تحویل خریداران (برندۀ مزایده) می گردد.
مدیر امور مالی و اقتصادی شرکت معدنی و صنعتی چادرملو تصریح کرد: منابع حاصل از فروش این سنگ آهن، صرف تأمین نیازهای نقدینگی مربوط به خرید ماشین آلات و تجهیزات کارخانه های فولادسازی و احیاء مصرف گردیده و می گردد. لذا با مدیریت صحیح مدیران این شرکت، نوسانات ارزی در داخل کشور تأثیر با اهمیتی بر فعالیت های این شرکت نداشته و درصورت مواجهه با مشکل کمبود نقدینگی با استفاده از سایر روشهای معمول سعی داریم که باقیماندۀ نیازهای خود را تأمین نمائیم.
وی تاکید کرد: در حال حاضر به دلیل عرضۀ بیش از حد سنگ آهن توسط شرکتهای استرالیایی و برزیلی وهمچنین کاهش تقاضا بویژه در بازارچین، قیمتهای بین المللی سنگ آهن به شدت اُفت کرده است.
مدیر امور مالی و اقتصادی شرکت معدنی چـادرملو اظهـار داشت : احـداث کارخانه تولید فولاد با ظرفیت 1 میلیون تن و قابل ارتقاء به 1.3 میلیون تن را در دست اجراء داشته که با توفیقات الهی در حالی که کشور در گیر تحریمهای ناجوانمردانه از سوی دولت غربی بوده ، تمامی ماشین آلات در حال حاضر به کشور وارد و در انبار پروژه تخلیـه و قسمت عمـده ای از آن نصب گردیده است و این پروژه در اوایل سال 1394 به بهره برداری خواهد رسید.
وی اضافه کرد: همچنین کارخانۀ تولید آهن اسفنجی با ظرفیت 1.55میلیـون تـن در حال احـداث این شرکت ، مطابق برنامه ریزیهای به عمـل آمـده در ابتـدای سال 1395 بهره برداری خواهد شد. علیرغم محدودیتهای شدید ناشی از وضع تحــریمهای بینالمللی علیۀ ایــران و حذف کـامـل استفاده از امکانات گشایش اعتبار اسنادی در مبادلات بین المللی که موجب بروز مشکلات عدیدهای برای خیلی از شرکتها شده است، و با تدابیر منـاسب اتخاذ شده از سـوی مدیریت شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، این شرکت توانسته است نسبت به اجرای طرحهای احداث کارخانۀ فولاد (بهره برداری سال 1394) و کارخانۀ مگا مدول آهن اسفنجی (بهره برداری سال 1395) اقدام نماید.
مدیر امور مالی و اقتصادی شرکت معدنی و صنعتی چادرملو اظهار داشت: علیـرغم محـدودیت های اشـاره شـده واحـدهای گـازی شمـارۀ «1» و «2» نیـروگاه 500 مگاواتی سیکل ترکیبی شرکت ، هفته گذشته با حضور جناب آقای لاریجانی ریاست محترم مجلس شورای اسلامی افتتاح شده و پیش بینی می شود که واحد بخار نیروگاه مذکور در 6 ماهۀ اوّل سال 1394 به بهره برداری برسد.
وی تاکید کرد : این شرکت اجرای طرحهای توسعه ای احداث کارخانۀ گندله سازی به ظرفیت 2.5 میلیون تن و واحدهای نورد با ظرفیت 1.3 میلیون تن را در برنامه های آتی خود پیش بینی نموده است.
مدیر امور مالی و اقتصادی شرکت معدنی و صنعتی چادرملو خاطرنشان کرد: مطابق برنامه ریزی های تصویب شده توسط ارکان شرکت و جهت تکمیل چرخۀ تولید فولاد ، شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در شرکت آهن و فولاد ارفع (تولید کنندۀ 800 هزار تن آهن اسفنجی و 800 هزار تن شمش فولاد) و شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان (تولید کنندۀ 800 هزار تن آهن اسفنجی) و شرکت فولاد سرمَد اَبرکوه (احداث 500 هزار تن نورد با افتتاح اوایل سال 1394 و 500 هزار تن فولاد با راه اندازی دو سال آتی) سرمایه گذاریهای وسیعی انجام داده و تمامی شرکتهای فوق در مناطق کمتر توسعه یافته (محروم) قرار دارند. همچنین این شرکت در طرح انتقال آب از خلیج فارس به استانهای مرکزی ایران ، مشارکت فعال به میزان 20درصد داشته است.
وی افزود : این شرکت به موجب گزارش افزایش سرمایه منتشر شده، تاکنون نسبت به جذب 2,800 میلیارد ریال تسهیلات و 1,500 میلیارد ریال انتشار اوراق اجاره اقدام نموده است. تمام منابع مذکور و افزایش سرمایۀ حاصله از مطالبات حال شدۀ سهامداران و آوردۀ نقدی آنان، در پوشش نیازهای نقدینگی اجرای طرحهای توسعه ، صرف شده است.
این شرکت تـوانسته بـا مدیریت مناسب و مطلـوب ، منوّیات مقام معظم رهبری در زمینه های گوناگون اقتصادی به ویژه اقتصاد مقاومتی را جامه عمل بپوشاند به گونه ای که بیش از 80 درصد از نیـازهای تمـامی خطـوط تـولید و تجهیزات معـدن به دست توانمند صنعتگران داخلی و با حمایت های همه جانبۀ این شرکت تولید و ضمن جلوگیری خروج ارز از کشور ، وابستگی به تأمین کنندگان خارجی حذف گردیده است.
انتهای پیام/