سفیر سابق ایران در اردن با بیان اینکه پایگاه‌های دریایی انگلیس به استراق سمع و توطئه علیه کشورهای همسایه می‌پردازند، گفت: کشورهای منطقه باید با حضور نظامی انگلیسی در بحرین و ایجاد پایگاه دریایی مخالفت کنند.

"نصرت‌الله تاجیک" در گفتگو با خبرنگار سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران،‌ با تاکید بر اینکه اقدام انگلیس به نوعی بر هم زدن منطقه است، گفت : این یک پایگاه دریایی ساده نیست بلکه یک پایگاه دریایی پیچیده است که به استراق سمع، توطئه و اجرای سیاست‌هایی علیه کشورهای همسایه می‌پردازد و کشورهای منطقه  از جمله جمهوری اسلامی باید اعلام مخالفت کنند و تبعات آن به عهده آل خلیفه است.

سفیر سابق ایران در اردن، با اشاره به هزینه‌های سنگین ناوگان دریایی انگلیس اظهارداشت: آنها با این اقدام هزینه نگهداری از ناوگان نظامی‌شان را به دوش مردم ضعیف بحرین می‌اندازند و آل خلیفه هم هزینه زیرساخت‌ها ونگهداری آنها را با مالیات مردم بحرین می‌پردازد.

وی با تاکید بر اینکه مردم بحرین باید صدای خود را به مجامع بین‌المللی و مردم جهان برسانند تا مانع استقرار ناوگان دریایی انگلیس در کشورشان شوند، راه‌های موثر را بر شمرد و بیان داشت: باید از طریق شبکه‌های اجتماعی، فضای مجازی و استفاده از تکنولوژی‌های ارتباطی اعلام مخالفت کنند تا مردم دنیا بفهمند اکثریت مردم بحرین با  این قرارداد مخالف هستند.

تاجیک تصریح کرد: این قرارداد ظرفیت کار حقوقی را  هم دارد و مردم می‌توانند با گرفتن وکیل و حقوقدان‌های بین المللی ظرفیت‌های نقض این قرارداد را دنبال کنند و از طریق رسانه‌های منصف صدای خود را بلند کنند.

این کارشناس مسائل خاورمیانه که سال 85 در انگلیس به دستو آمریکا بازداشت شده بود، راه دیگر جلوگیری از این اشغالگری را استفاده از ظرفیت‌های موجود در پارلمان انگلیس عنوان و اظهار داشت: با توجه به ائتلافی که در پارلمان انگلیس است باید سعی کنند از طریق نمایندگان حزب کارگر به دولت انگلیس فشار آورده و مخالفت خود را علنی کنند.

وی راه دیگر را شکایت به سازمان‌های بین المللی از طریق نامه‌نگاری، ارسال بیانیه و جمع کردن امضا عنوان و خاطرنشان کرد: آنها باید از هر طریق ممکن صدایشان را به مجامع بین المللی و مردم جهان برسانند.

تاجیک در پایان تاکیدکرد: باز کردن پای قدرت‌های خارجی به منطقه مسائل را پیچیده‌تر می‌کند و مسائل منطقه باید به دست کشورهای درون آن حل شود، زیرا آوردن انگلیس به منطقه نه تنها مشکلی را حل نمی‌کند، بلکه مشکلات را افزوده و آن را پیچیده تر می‌کند.

 
انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار