دکتر پروین همتی، متخصص زنان در گفتگو با
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران گفت: مادرانی که در دوران بارداری تغذیه درستی ندارند، خودشان نیز بعد از بارداری دچار مشکلاتی از قبیل کمبود آهن و کلسیم میشوند که در زنان ایرانی شیوع زیادی پیدا کرده است.
وی افزود: مقدار انرژی مورد نیاز مادر در طول بارداری افزایش مییابد. این افزایش
نیاز به انرژی، به علت بالا رفتن متابولیسم پایه بدن مادر جهت رشد جنین و
ذخیره چربی در بدن مادر در حین بارداری است. میزان انرژی اضافه توصیه شده
در طول این دوران 300 Kcal علاوه بر نیاز عادی مادر است.
وی اظهار داشت: فست فودها باعث افزایش سقط جنین میشوند و ناهنجاریها را در جنین افزایش میدهند.
وی خاطرنشان کرد: به جای جایگزین کردن فست فودها در برنامه غذایی خود باید مصرف میوهها به خصوص زردآلو و موز را در برنامه غذایی خود وارد کنند و از سبزیهای فراوان استفاده کنند.
انتهای پیام/