یکی از شاخه‌های علم شیمی تأثیر رنگ‌ها به طعم مواد غذایی است که این بار به سراغ طعم تلخ قهوه رفته است.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، کارشناسان دانشگاه آکسفورد در یک تحقیق مشترک با پژوهشگران دانشگاه ملی استرالیا دریافته‌اند خوردن قهوه در لیوان‌هایی به رنگ آبی می‌تواند سبب شیرین‌تر شدن طعم تلخ قهوه شود.

گفتنی است، کارشناسان اعتقاد دارند خوردن قهوه در لیوان‌هایی به رنگ سفید باعث شدیدتر شدن مزه تلخ قهوه می‌شود.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، کارشناسان اعتقاد دارند به طور میانگین هر روز در دنیا در حدود 2 میلیارد و 250 میلیون لیوان قهوه توسط افراد مختلف خورده می‌شود که با خوردن در لیوان‌های آبی رنگ طعم تند قهوه می‌تواند، بهبود یابد.

ایده تغییر طعم و مزه غذا و نوشیدنی‌ها بر اساس رنگ لیوان و ظروف خوراکی پژوهش جدیدی نیست و تحقیقات بر روی آن ادامه دارد.

کارشناسان این نتایج را با تحقیق بر روی 36 داوطلب زن و مرد و بررسی طعم قهوه در لیوان‌هایی با رنگ‌های مختلف به دست آورده‌اند.




انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار