قدیر رجبزاده دانشیار گروه نانوفناوری مواد غذایی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی در گفتگو با
خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران با اشاره به عوامل خطر موجود در زندگی امروز عنوان کرد: در شرایط زندگی امروز و دنیای صنعتی عوامل خطر زیادی برای سلامتی انسان وجود دارد و این مسئله توان انجام کارهای زیادی را در زمینه سلامت جامعه ایجاد میکند.
وی افزود: یکی از اقدامات در زمینه سلامت جامعه، تهیه مکملهای غذایی است از ترکیبات خاص به طور سنتی به عنوان مکملهای غذایی استفاده میکنیم و این مواد به راحتی جذب بدن نمیشوند هم چنین این مواد به گونهای شایسته نمیتوانند موثر واقع گردند.
وی با اشاره به روش اثربخشی بیشتر مکملهای گیاهی اظهار داشت: در پژوهشکده مواد و صنایع غذایی به دنبال اثربخشی بیشتر مکملهای گیاهی بودیم از جمله اثربخشی ویتامین D,E هم چنین مواد موثره زردچوبه، چای سبز و سیر را افزایش دادیم.
رجبزاده ادامه داد: زردچوبه عامل کاهش ریسک ابتلا به
آلزایمر و
سرطان به شمار میرود هم چنین این ماده غذایی آنتی اکسیدان خوبی است و در درمان سرطان سینه تاثیر میگذارد. کورکومین موجود در زردچوبه قابلیت حل شدن در آب را ندارد با افزایش حلالیت و پایداری کورکومی در زردچوبه، تاثیر این ماده غذایی را افزایش دادیم، این محصول به صورت قرص یا کپسول روزانه مصرف گردد.
وی با اشاره به خاصیت چای سبز عنوان کرد: چای سبز به راحتی جذب بدن نمیشود خواص این دارو را در قالب نانو ساختار به نانو کپسول وارد میکنیم به این وسیله پایداری و جذب چای سبز را در بدن افزایش میدهیم.
رجبزاده خاطر نشان کرد: برای اولین بار
ویتامین D را نیز به صورت نانو ساختار در آوردند مزیت این است که دوز مصرف این قرص را کاهش میدهد و در جاهای خاصی جذب بدن میشود.
انتهای پیام/