ابراهیم رزمپا متخصص داخلی در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: در واقع برای جلوگیری از ایجاد یبوست باید از غذاهایی که فیبر بالایی دارند مانند سبزیجات و میوهها استفاده کرد و از مصرف غذاهایی که فیبر کمتری دارند مانند پیتزا، بستنی، پنیر و غذاهای چرب پرهیز کرد.
وی افزود: میزان مصرف آب باید کافی باشد تا باعث خشکی دستگاه گوارش نشود معمولا روزانه حداقل 3 لیتر مایعات برای مبارزه با یبوست الزامی است.
البته لازم به ذکر است باید از مصرف مایعات کافئین دار مانند قهوه، نوشابه، چای پر رنگ پرهیز شود. هم چنین از مصرف هر گونه داروی گیاهی و شیمایی بدون نسخه پزشک خودداری شود زیرا این داروها زمینهساز بیماری یبوست در افراد است.
انتهای پیام/