به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، برنامهها یا کلاسهای آشپزی مخصوص کودکان، تمایلات و رفتارهای غذایی کودکان را به طور قابل ملاحظهای تحتتاثیر قرار میدهد. گرچه این پژوهش تأثیرات چنین برنامههایی در درازمدت را بررسی نکرده است، اما برآورد میکند این اقدامات میتوانند به حفظ طولانیمدت عادات سلامتی در کودکان کمک کنند.
درک هرسچ، سرپرست این تحقیق که با یک برنامه آموزش آشپزی موسوم به «محققان غذا» در موسسه قلب مینهسیتا نیز همکاری میکند، گفت: ایجاد عادات و رفتارهای غذایی مناسب در سن کودکی از اهمیت بالایی برخوردار است.
این تحقیقات زمانی به انجام رسیده که نرخ چاقی دوران کودکی به شدت در حال افزایش است. بر اساس گزارش مرکز پیشگیری و کنترل بیماریهای آمریکا در سال 2012 بیش از یک سوم نوجوانان آمریکایی دچار چاقی بودهاند. یافتهها نشان داده که یکی از دلایل این روند، کاهش چشمگیر استفاده از غذاهای خانگی از سال 1980 است.
سارا هاس، سخنگوی آکادمی تغذیه و رژیم آمریکا اظهار کرد: مسئله زمان بسیار فاکتور مهمی است. زمان مقصر بزرگی در خوردن غذاهای از پیش آماده شده است، چرا که والدین فرصت ندارند یا اینکه یاد نگرفتهاند غذاهای سالم را در خانه تهیه کنند. برنامههای آموزش آشپزی به کودکان، پخت غذاهای جدید و سالم را آموزش میدهد و بر روی مصرف پنج واحد میوه و سبزی در طول روز تاکید میکند.
هاس در ادامه گفت: اگر بچهها را در آشپزی دخالت دهید آنها حتما به انواع غذاها علاقمند میشوند و دوست دارند یادگیریهای خود را ادامه دهند.
محققان این تحقیق به اهمیت دخالت والدین در شکلگیری عادات غذایی فرزندانشان تاکید کردند. والدینی که نمیتوانند فرزندانشان را در کلاسهای آشپزی ثبت نام کنند همان نتایج را میتوانند با بکارگیری فرزندانشان در آشپزخانه منزل و استفاده از کمک آنها برای آماده کردن غذا به دست آورند.کودکان احساس راحتی بیشتری در خانه میکنند و به این دلیل که در یک تجربه مثبت شرکت دارند بیشتر پذیرای غذاهای جدید میشوند.
انتهای پیام/