دکتر پیام فرحبخش، متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، در خصوص مصرف بهترین گوشت گفت: بهترین گوشتها از نظر دارا بودن پروتئین مصرف گوشت شتر مرغ است و در مقابل گوشت گوسفندی با تفاوت اندک در بین گوشتهای دیگر کمترین پروتئین را در بردارد.
وی افزود: گوشت گاو از نظر دارا بودن چربی بیشترین مضرات را دارد.
وی در ادامه گفت: بهتر است مصرف گوشت گاو در افرادی که با مشکلات قلبی مواجه هستند کنترل شود و بهتر است مصرف آن را به 1 روز در هفته کاهش دهند.
وی در ادامه گفت: مصرف بالای گوشت گاو در افراد مسن و افرادی که مشکل قلبی دارند باعث افزایش مشکلات قلبی، گرفتگی عروق قلبی و چربی خون میشوند و توصیه میشود این افراد مصرف دو تا 3 مرتبه گوشت ماهی و مرغ را جایگزین گوشتهای گاو کنند.
وی در پایان گفت: بهتر است روزانه 2 تا 3 مرتبه مصرف پروتئینها مانند گوشت سفید و پنیر فراموش نشود. توصیه این است که افراد گیاهخوار مصرف تخم مرغ و پنیر را به دلیل پروتئین کافی نیز در برنامه غذایی خود داشته باشند.
انتهای پیام/