دکتر زهرا عبداللهی مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران در خصوص اقدامات صورت گرفته برای کاهش نمک در مواد غذایی مصرفی مردم گفت: به دلیل بالا بودن میزان مصرف نمک در کشور، از دو سال گذشته برنامههایی در جهت کاهش مصرف نمک در مواد غذایی پرمصرف مردم در جلسه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی ارائه شد که در نهایت تصویب و ابلاغ شد.
وی افزود: اولین برنامه بازنگری استاندارد نمک مصرفی بود که در مرحله اول کاهش مصرف نمک مورد هدف قرار گرفت. در همین راستا استاندارد نمک در نانهای سنتی و حجیم بعد از بازنگری از دو به یک و نیم درصد رسیده است.
عبداللهی اظهار داشت: کاهش نمک پنیر مرحله دوم این برنامه بود که میزان استاندارد نمک در پنیرهای کارخانهای مورد بازنگری قرار گرفت و در کنار آن نمک استاندارد موجود در رب گوجه فرنگی و غذاهای کنسروی مورد بازنگری و کاهش قرار گرفت.
وی خاطرنشان کرد: هدف ما این است که تا پایان سال 85 میزان استاندارد نمک در محصولات غذایی ده درصد کاهش پیدا کند.
انتهای پیام/