دکتر عبداللهی گفت: به منظور کاهش سرانه مصرف نمک در کشور، استاندارد نمک در برخی از مواد غذایی پر مصرف مثل نان، بازنگری شد.

دکتر زهرا عبداللهی مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران در خصوص اقدامات صورت گرفته برای کاهش نمک در مواد غذایی مصرفی مردم گفت: به دلیل بالا بودن میزان مصرف نمک در کشور، از دو سال گذشته برنامه‌هایی در جهت کاهش مصرف نمک در مواد غذایی پرمصرف مردم در جلسه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی ارائه شد که در نهایت تصویب و ابلاغ شد.

وی افزود: اولین برنامه بازنگری استاندارد نمک مصرفی بود که در مرحله اول کاهش مصرف نمک مورد هدف قرار گرفت. در همین راستا استاندارد نمک در نان‌های سنتی و حجیم بعد از بازنگری از دو به یک و نیم درصد رسیده است.

عبداللهی اظهار داشت: کاهش نمک پنیر مرحله دوم این برنامه بود که میزان استاندارد نمک در پنیرهای کارخانه‌ای مورد بازنگری قرار گرفت و در کنار آن نمک استاندارد موجود در رب گوجه فرنگی و غذاهای کنسروی مورد بازنگری و کاهش قرار گرفت.

وی خاطرنشان کرد: هدف ما این است که تا پایان سال 85 میزان استاندارد نمک در محصولات غذایی ده درصد کاهش پیدا کند.



انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.