به گزارش
خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، آرش انصاری مهابادی مدیر عامل شرکت سفیر سبز اصفهان با توجه به وسعت بازار کشاورزی و واردات زیاد این نوع محصولات اظهار کرد: طی دو سال گذشته آزمایش هایی بر روی محصولات کشاورزی انجام گرفت که نتایج مثبتی را به دنبال داشت و منجر به اعتماد سازی در بازار شد که با موفقیت 15_10 درصد از بازار را به دست گرفتیم و سهم واردات کودهای مشابه کم شد.
انصاری در توضیح فعالیت اصلی شرکت بیان کرد: کودهاي بيولوژيک توليد شده درشرکت سفیر سبز اصفهان با نام تجاري بیو آمینو پالیس وارد باز شده است و قابل مصرف در باغ هاي ميوه، گياهان دارويي، صيفي جات و گوجه فرنگي است.
تولید 32 نوع کود برای انواع محصولات کشاورزی
وی افزود:عصاره گیری از چند محصول و مخلوط کردن آن ها با نسبت های خاص، به علاوه اضافه کردن مقداری اسید آمینه روند تولید محصول تولیدی شرکت را تشکیل می دهد.
مدیر عامل این شرکت فناور عنوان کرد: شرکت ما هم اکنون در حال تولید یک گروه محصول است به این صورت که حدود 30 نوع محصول مختلف برای انواع گوناگون محصولات کشاورزی و باغی بر اساس نیاز غذایی آن ها تولید می شود. از جمله محصولات باغی می توان به انار، پسته و محصولات زراعی مثل صیفی جات،سبزیجات، غلات، حبوبات اشاره کرد.
انصاری در اشاره به پروسه کاری که شرکت دنبال می کند گفت: در ابتدا شرکت طرح های آزمایشی را مطرح و مزرعه نمایشی برگزار می کند سپس سفارش گرفته می شود و بر اساس آن سفارش، محصول مورد نیاز تولید و در اختیار کشاورز و تعاونی تولید ها قرار می گیرد.
وی در ارتباط با میزان رقابت پذیری محصول تولیدی سفیر سبز با نمونه مشابه خارجی آن اظهار کرد: از این 30 نوع محصول تنها 8 الی 9 مورد از آن ها، در بعضی استان ها مثل مازندران و هرمزگان که به گمرک هم نزدیک هستند توانسته اند خیلی خوب با نمونههای مشابه خارجی رقابت کنند. از این 8 مورد در زمینه گوجه فرنگی در جنوب کارهای بسیاری انجام داده ایم که نتیجه مثبتی نیز به دنبال داشته است.
مدیر عامل شرکت سفیر سبز اصفهان ادامه داد: باید اشاره کرد که نمونه های خارجی طی چند سالی که دلار گران شده است قیمت های بالایی پیدا کرده اند اما قیمت محصولات کشاورزی به همان نسبت بالا نرفته است در نتیجه رغبت زیادی به نمونه خارجی نیست. قابل ذکر است در بعضی از بازارها تلاش بسیاری صورت گرفته و بازاریابی هایی انجام شده که خوشبختانه نتیجه حاصل از آن مثبت بوده است.
صادرات 1500 لیتر محصول به عراق
وی وضعیت صادرات را نامطلوب دانست و ابراز کرد: همانطور که می دانیم تا چندی پیش استاندارد عراق خیلی بالا و مشابه استانداردهای آمریکا بود و ما توانستیم مجوز لازم را برای ورود به بازار عراق را بگیریم. همچنین تبلیغات وسیعی در این راستا صورت گرفت و در تلویزیون دولتی عراق سرمایه گذاری هایی انجام شد و در نهایت سال گذشته نزدیک 1500 لیتر را از طریق مریوان به عراق صادر کردیم اما مشکلات جنگ و مسئله داعش منجر به قطع شدن این صادرات شد.
انصاری در اشاره به میزان اشتغالزایی محصول تولیدی شرکت بیان کرد: شرکت سفیر سبز سال 80 فعالیت خود را با 5 نفر آغاز کرد و اکنون 32 نفر در آن مشغول به کار هستند. در حال حاضر 12 نفر در خط تولید کار می کنند که این خط تولید تخصصی است و بقیه هم در بخش تحقیق و توسعه و فروش، پشتیبانی فروش و بخش های مالی و اداری مشغول به فعالیت هستند.
وی با اشاره به حمایت های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اظهار کرد: شرکت ما در جشنواره علم تا عمل رتبه برتر کشور را کسب کرد و یک وام 150 میلیونی از سوی معاونت علمی برای آن تصویب شد که از این میزان 75 میلیون قسط اول به شرکت واگذار شد اما 75 میلیون باقی هنوز تحویل داده نشده است. برای پیشرفت چشمگیرتر در این عرصه نیازمند پشتیبانی بیشتری از جانب معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هستیم.
مدیر عامل این شرکت فناور در پایان عنوان کرد: امیدواریم روند دشوار اخذ مجوز، آسان تر شود زیرا طولانی و سخت شدن این روند باعث می شود که بسیاری از فناوران در میانه راه کار را رها کنند. همچنین واگذاری وام های کم بهره از دیگر راهکارهایی است که اشتیاق به فعالیت در این عرصه را بالا می برد.
انتهای پیام/