این متخصص طب سنتی گفت: دمنوش دارچین به عنوان یک دمنوش ضد دیابت و سرماخوردگی مشهور است.این دمنوش برای رفع و درد مفاصل و کمخونی مفید است.
وی افزود: مصرف دمنوش گلگاوزبان و سنبلالطیب نیز به دلیل طبع گرمی که دارد در فصل زمستان توصیه می شود.این گیاهان آرامبخش هستند و در این فصل به دلیل خاصیت درمانی در گرفتگی گلو و تنگینفس بسیار کاربرد دارد.
حسینی گفت: دمنوش زیرفون نیز ضد سردرد و میگرنهای مزمن، بیخوابی، بیماریهای ریوی و زکام است و مصرف آن برای درمان رماتیسم، آرتروز، نقرس و سیاتیک مفید است.
وی دمنوش بادرنجبویه را به عنوان دمنوش مفید دیگری در فصل زمستان معرفی کرد و گفت: این دمنوش برای قلب و اعصاب مفید است.مغز را تقویت میکند، خونساز بوده و برای دردهای گوش و کلیه مفید است.
این متخصص طب سنتی افزود: سرخارگل یا گیاه اکیناسه سیستم ایمنی بدن را تقویت کند و در برابر عفونتها و ویروسها کمک میکند حتی این گیاه ضدالتهاب است و مثل آنتی بیوتیک عمل میکند.
حسینی دمنوش آویشن را با خاصیت ضدعفونی کنندگی موثر دانست و گفت: این دمنوش برای باز شدن بینی و تسکین سرفه به هنگام سرماخوردگی مصرف شود.
این متخصص طب سنتی ادامه داد: دمنوش بادرنجبویه برای درمان سرفههای شدید و تسکین مشکلات تنفسی موثر است و به عنوان یک داروی تببُر عمل میکند.
وی تصریح کرد: دمنوش رازیانه نیز رفع کننده نفخ است و خواص گوارشی دارد.
وی دمنوش مریمگلی را برای درمان عفونتهای تنفسی، سینوزیت و آنفلوانزا مفید دانست و گفت: دمنوش اکالیپتوس نیز برای درمان سرفه و سرماخوردگی کاربرد دارد.